Concert caritabil pentru Andreea

Cine iubește muzica românească și artiștii autohtoni, este din București sau are drum mâine seară în capitală, nu ar trebui sub nicio formă să lipsească de la concertul caritabil de mâine seară, 5 octombrie începând cu ora 22 în Princess Club din Regie.

Deepcentral, Alex Velea, Natalia Barbu, Cătălin Josan, Florin Chilian, Smiley, Mihai Mărgineanu, Alexandra Ungureanu & Crush, Delia, Anna Lesko, Lucian Viziru, Corina, Marius Mihalache, Nick Kamarera & Alinka și Guess Who, toți se vor aduna mâine seară în Princess Club și vă vor încânta, pentru o cauză nobilă.

Prin show-ul pe care îl vor face, o vor ajuta pe Andreea Popescu, o tânără jurnalistă și specialistă în PR, care a aflat de curând că suferă de cancer osos.

Pentru a vedea un super concert prezentat de Adela Popescu și Radu Vâlcan, dar mai ales, pentru a ajuta un om deosebit aflat la într-un moment de cumpână în viața sa, luați exemplul artiștilor și mergeți mâine seară la concert.

Mai multe detalii despre Andreea, dar și despre conturile în care puteți face donații găsiți pe site-ul Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării din București, facultate a cărei absolventă este și Andreea.

Vă doresc distracție plăcută celor care veți merge, pe artiști îi felicit pentru gestul minunat pe care îl fac, iar Andreei îi doresc multă sănătate! Fii puternică și gândește pozitiv, crede în Dumnezeu, căci noi ne rugăm pentru tine și îți trimitem toate gândurile noastre bune!