Videoclip Cabron – Frunzele si iarba

Cabron a lansat ieri videoclipul piesei “Frunzele și iarba”, cel mai recent single al său, după hitul „Iarna pe val”.

Cabron - Frunzele si iarba [Artwork]

Clipul a fost realizat de HaHaHa Video Production în colaborare cu Liviu Neagoe. Videoclipul spune povestea unei idile simpatice, în care timpul îşi pierde ritmul agitat, iar grijile şi problemele cotidiene dispar din peisaj.

Piesa asta are un mesaj cât se poate de simplu: Nu e nevoie să aşteptaţi weekend-ul sau concediul, vara poate fi frumoasă şi în oraşe, la umbra copacilor.  Cât despre clip, puteţi să-l urmăriţi de fiecare dată când aveţi nevoie de o gură de aer proaspăt. O să vă binedispună instant, spune Cabron.

“Frunzele şi iarba” e o piesă creată în studiourile HaHaHa Production alături de Cat Music. Single-ul propune o atmosferă de weekend care să dureze întreaga săptămână.

Cabron - filmari Frunzele si Iarba

Dacă simți nevoia să te deconectezi de la cotidian și să-ți lași mintea să zboare pe geam, oricând ai nevoie de o pauză sau pur şi simplu vrei să simţi că e vară, ascultă noua piesă Cabron – “Frunzele si iarba”

Music Pass TIP: În doar 24 de ore, clipul a strâns peste 100.000 de vizualizări + difuzările „câtă frunză și iarbă” de la radio ne indică faptul că avem de-a face cu un HIT! 🙂

Redactor MUSIC PASS: Alexandra Vasilescu (PS: acesta este articolul meu de debut ca redactor pentru blogul Dianei, so wish me good luck 😀 )

 

Reclame