Interviu Smiley – Dead Man Walking

Smiley a lansat joi seară videoclipul piesei „Dead Man Walking” la cinematograful Hollywood Multiplex, alături de gașca HaHaHa, familie, prieteni și oameni dragi din industria muzicală.

Lansare Smiley - Dead Man Walking

MUSIC PASS a onorat invitația artistului și a spus prezent la ceea ce urma să se numească „dublă premieră mondială”. Ați citit bine, da, căci „Dead Man Walking” vine să revoluționeze piața videoclipurilor muzicale. O dată prin faptul că este primul videoclip care are integrate elemente de realitate augmentată.

Pentru a descoperi despre ce e vorba, ai nevoie de o aplicație special creată, HaHaHa Reality, disponibilă gratuit în Application Store sau Google Play. Tot ce trebuie să faci, după ce ți-ai downloadat aplicația, este să filmezi marker-ul grafic din videoclip cu telefonul, iar petrecerea va continua la tine acasă.

Hai să încercăm! 😀

Al doilea motiv pentru care „Dead Man Walking” a fost o premieră mondială, e chiar lansarea sa, căci clipul nu a mai rulat în fața nimănui, în mod public, până în seara lansării.

Despre clip vă mai pot spune că regia aparține echipei Griffon, cu care artistul a lucrat și la „Dream Girl„. Filmările au durat nici mai mult, nici mai puțin de 24 de ore. Smiley a mărturisit celor prezenți că echipa de filmare le-a spus să nu facă nimic special, ci doar să se distreze. Așa au făcut, iar cu mai multe detalii despre party-ul transformat în videoclip vine chiar Smiley, într-un interviu luat de subsemnata Diana Ciobotea, pentru MUSIC PASS.

Music Pass TIP: În luna martie, Smiley a invitat zece fani la studio pentru a asculta în premieră piesele de pe cel de-al treilea album din cariera sa solo. Am fost și eu prezentă și încă de atunci am avut flerul de a opta pentru „Dead Man Walking„, ca hit al verii și ca piesă preferată de pe album. Un material despre audiție, găsești aici.

Credit foto: Diana Ciobotea (mai multe fotografii de la lansare găsiți pe Facebook-ul MUSIC PASS)

 

Reclame