Videoclip Mihai Ristea – Sexy eyes

Mihai Ristea, cel pe care îl mai cunoașteți și din proiectul Montuga, și-a lansat ieri primul videoclip, la piesa „Sexy eyes”.

Odată cu lansarea piesei și clipului, Mihai s-a alăturat oficial echipei HaHaHa Production. „Sexy Eyes” este produsă în studiourile HaHaHa Production și se evidențiază printr-un sound acustic care lasă loc influențelor dance. Acest single este prezentat în parteneriat cu Red Clover Media.

Videoclipul inspiră nonconformism și prezintă o poveste bazată pe jocuri aparent inocente, dar foarte senzuale. Look-ul retro al protagoniștilor, dar și soundul te duc cu gandul la spontaneitatea momentelor în care vrei să fugi, să uiți de tot, să trăiești clipa. Pielea bronzată, hainele care zboară rapid, drumul pustiu, nuanțele solare ale videoclipului, toate inspiră libertate și tinerețe.

 Mi-am dorit de mult timp acest proiect. Sexy Eyes mă reprezintă. Piesa păstreză aerul iubirilor nebunești care te fac să te redescoperi și pe care nu le uiți ușor, iar videoclipul subliniază foarte bine acest lucru. M-am simțit foarte bine la filmări și o să vedeți că sunt un norocos”, a declarat Mihai Ristea.

Ați văzut ce spune artistul, acum zic să-l și ascultați. Iar dacă s-a simțit bine cu adevărat la filmări, aflați din pozele de mai jos.

Enjoy „Sexy eyes” și baftă Mihai!

Credit foto: Adriana Crăciunescu

Reclame