La Mulți Ani, Lora!!!

Lora – aniversare și nuntă în aceeași zi!

Happy Birthday to you, Happy Birthday to you, Happy Birhday dear Lora, Happy Marriage to you! 😀

La Mulți Ani, Lora!

La Mulți Ani, Lora!

Dragă Lora, a venit rândul meu să-ți cânt „La Mulți Ani”, căci astăzi este o zi extrem de importantă pentru tine, poate cea mai frumoasă aniversare din viața ta. În urmă cu aproape un an, tu erai cea care a pregătit una dintre cele mai frumoase surprize ever din viața blogului meu, cu prilejul primei aniversări de MUSIC PASS (Diana’s Music & Culture Blog, pe atunci).

Vezi aici SURPRIZA pe care LORA a pregătit-o special pentru acest blog!

Spuneam mai devreme că 23 iulie 2012 este cea mai frumoasă aniversare a Lorei, fiindcă astăzi artista s-a căsătorit chiar de ziua ei cu iubitul său, actorul de stand-up comedy, Dan Badea.

Așadar, MUSIC PASS are o dublă urare pentru tinerii însurăței:„La Mulți Ani!” și „Casă de Piatră” dragilor! 🙂 Dumnezeu să vă binecuvânteze căsnicia cu prosperitate, iubire ca la începuturi, din care să se nască copilași la fel de frumoși precum părinții! 😀

Music Pass TIP:Într-un interviu acordat de artistă în urmă cu aproape un an și jumătate, mai exact de Ziua Bărbatului, Lora a vorbit despre calitățile  pe care le apreciază la un bărbat. Poți citi interviul cu Lora aici.

Acum, e timpul să o ascultăm pe Lora într-o frumoasă interpretare a piesei „Natural Woman„. Clipul de mai jos a fost filmat cu fix un an în urmă, pe 23 iulie 2011, drept cadou de ziua iubitului de pe atunci, actualul soț, căci SURPRIZĂ: Dan Badea este și el născut tot pe 23 iulie => triplu eveniment în proaspăta familie Badea! 😀

Sursa foto: loratoday.com