Lyric Video: Linkin Park – Battle Symphony

„Battle Symphony” este cea de-a doua piesă promovată de LINKIN PARK de pe viitorul album – ONE MORE LIGHT. 

linkin-park-press-photo--credit-james-minchin-extralarge

Credit foto: James Minchin

La o luna de la lansarea single-ului „Heavy”, trupa Linkin Park ne dezvaluie o nouă piesă, „Battle Symphony”, ce urmează să fie inclusă pe cel de-al șaptelea album al băieților – „One More Light”. 

Battle Symphony - Screenshot 2

Battle Symphony” beneficiază de un lyric video plin de culoare și peisaje pitorești. Filmat în cartierul Venice din Los Angeles, California, pe malul oceanului și într-o regiune muntoasă, clipul contrastează cu peisajele urbane cu care trupa ne-a obișnuit în videoclipurile anterioare.

Producția videoclipului este semnată de Rafatoon, în timp ce producția piesei poarta semnătura lui Mike Shinoda, Jon Green și Brad Delson.

Cel de-al șaptelea material discografic semnat Linkin Park urmează să fie lansat pe 19 mai, dar poate fi comandat deja aici: http://lprk.co/LPOML.

Echo Musikpreis

Music Pass TIP: Linkin Park se află în plină promovare pentru noul album. După un tur de emisiuni în Statele Unite ale Americii și Canada, trupa va ajunge în Europa săptămâna viitoare, la Amsterdam, urmând ca pe 6 aprilie să interpreteze single-ul „Heavy” alături de Kiiara, la Premiile Muzicale Echo din Berlin, Germania.

Articol semnat de Diana Ciobotea

Reclame