Trupa GOLAN în turneu european alături de Parov Stelar

După un început mai mult decât promițător în România, trupa GOLAN depășește granițele țării și pornește la drum în primul său turneu european alături de Parov Stelar, cu un show care contopește muzica electronică, instrumentele live și luminile într-un mix special.

Golan3

Trupa GOLAN – Ernesto, Alex, Mihai, Iulian

Pe 19 februarie, Alex, Mihai, Ernesto și Iulian, alături de celebrul proiect austriac Parov Stelar, au susținut primul concert din cadrul turneului „The Demon Diaries Tour” în capitala Poloniei, Varșovia, în fața a zece mii de oameni, continuând cu Praga, Bruxelles și Londra.

Golan6

Până la începutul lunii aprilie, GOLAN urmează să concerteze pe arene din zece orașe și șapte țări pentru aproximativ 80 de mii de spectatori. Datele turneului sunt:

19.02 – Varșovia, Polonia (Torwar Hall)

20.02 – Praga, Cehia (Tipsport Arena)

11.03 – Bruxelles, Belgia (Forest National)

12.03 – Londra, UK (Alexandra Palace)

18.03 – München, Germania (Zenith)

19.03 – Düsseldorf, Germania (Mitsubishi Electric Halle)

30.03 – Paris, Franța (Zenith)

31.03 – Tilburg, Olanda (Poppodium)

01.04 – Berlin, Germania (Max Schmeling Halle)

02.04 – Frankfurt, Germania (Jahrhunderthalle)

Colaborarea dintre GOLAN și Parov Stelar nu se rezumă doar la acest turneu. Parov Stelar pregătește și un remix după unul dintre single-urile GOLAN, care va fi lansat imediat după terminarea turneului, iar primul album al proiectului românesc urmează să fie lansat în vara acestui an sub labelul Etage Noir.

Băieții de la GOLAN au apărut în peisajul muzical românesc acum aproximativ doi ani și jumătate, cu un sound propriu și diferit. În acest timp, au avut una dintre cele mai bune evoluții ale unui proiect muzical autohton de nișă, susținând peste 200 de concerte în România. Anul acesta, proiectul a semnat un contract cu Etage Noir din Austria, casa de discuri a celor de la Parov Stelar.

Music Pass TIP: Dacă nu ajungeți la concertele baieților prin Europa, îi puteți vedea țară, la București pe 26 martie și 8 aprilie, în Timișoara și Constanța pe 23, respectiv 30 aprilie și la Iași și Cluj  pe 20 și 21 mai. Enjoy!

Reclame