Joe Satriani aduce „The Shockwave Tour” in Romania

24 de ore până la cel de-al doilea concert Joe Satriani la București și 48 de ore până la cel de-al treilea show al celebrului chitarist în România, la Cluj. 

Maraton de rock instrumental cu Joe Satriani & Co. în două orașe din România 

După ce a concertat pentru prima oară în țara noastră, pe 20 mai 2013, Joe Satriani revine în România pentru două show-uri de excepție. Pe 12 octombrie, legendarul Joe Satriani va concerta la Sala Polivalentă din București alături de membrii trupei sale, Marco Minnemann (tobe), Bryan Beller (bass) și Mike Keneally (clape, chitară), însoțit de cele patru celebre chitare ale sale, evoluții incredibile, ce vor cufunda publicul într-o reverie imposibil de uitat.

Afis Joe Satriani - Sala Polivalenta (12 octombrie 2015)

Show-urile programate în cele două orașe vor cuprinde unele dintre cele mai apreciate şi mai ascultate melodii ale virtuozului chitarist, printre care: “The Crush of Love”, “Satch Boogie”, “Shine On American Dreamer”, “Cryin’” sau “Always with me, always with you”, de altfel, cea mai iubită piesă din repertoriul îndrăgitului artist.

 

Satriani și-a câștigat prestigiul internațional după lansarea albumului „Surfing with the Alien” în 1987. Chitaristul a ajuns în România după 10 milioane de albume vândute, 14 nominalizări la premiile Grammy și numeroase alte trofee. Și-a început cariera prin a preda chitara, avându-i ca elevi, printre alții, pe Steve Vai, Hammett Kirk (Metallica) sau Bryson David (Counting Crows).

Biletele pentru concertul de la București au fost puse în vânzare și pot fi achiziționate prin: bilete.ro, myticket.ro, iabilet.ro, bilet.ro, blt.ro, de la magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, Cărturești, Humanitas și online prin www.eventim.ro, la prețuri variabile în funcție de categoria de loc:

Cat.I 185 lei

  Cat.II 135 lei

   Cat.III 115 lei

   Cat.IV 95 lei.

Music Pass TIP: Pentru aceia dintre voi care vreți să-l întâlniți pe Joe Satriani face-to-face, echipa sa a pus la dispoziția voastră pachetele VIP care includ: Meet & Greet și poză cu Joe, autograful artistului pe unul din obiectele pe care le veți aduce la semnat, tour merchandise, badge de acces, precum și șansa de a vă număra printre cei doi norocoși care vor vedea bis-ul din laterala scenei. Mai multe detalii găsiți pe: http://vip.satriani.com/

Vă las cu preferata mea – „The Forgotten – Part 1 & 2”:

Articol semnat de Diana Ciobotea 

Reclame