VUNK – Un nou Univers in Concert Production

Trupa VUNK ne-a transpus aseară într-Un Nou Univers creat la Sala Polivalentă din Capitală, un Univers în care producția concertelor din România este adusă la standarde internaționale.

Concert VUNK - #UnNouUnivers

Dacă în 2012, băieții din trupa VUNK ne-au „amenințat” că nu scapă nimeni fără emoții și s-au ținut de cuvânt, iar în 2013 am descoperit împreună formula fericirii, pentru a construi Orașul Minunilor, un an mai târziu, anul acesta ne-au demonstrat că fiecare ne putem crea #UnNouUnivers. Tot ce ne trebuie este curajul să privim copilul din noi, cu visurile și dorințele pure pe care le avea atunci când noțiunile de compromis, dezamăgire sau imposibilul nu existau. Un nou Univers se deschide în fața fiecăruia dintre noi atunci când avem curajul să privim în profunzime și să eliminăm barierele de orice fel din calea celor mai mărețe visuri ale noastre.

Concert VUNK - #UnNouUnivers

Așa au făcut și Cornel Ilie, Gabriel Maga, Bogdan Crucianu și Nicu Sarghea, aseară, la cel de-al patrulea concert organizat anual de Sublime România și Trupa VUNK la Sala Polivalentă. Și n-au fost singuri. Pe lângă cei peste 4000 de spectatori, membrii ai VUNKomunității, băieții au pus la cale un show într-o formulă extinsă a bandului: Muse Quartet, pian, backing vocals, trompetă, congas și încă o chitară mânuită virtuos de fratele lui Cornel, Răzvan Ilie.

Ca în fiecare an, nu au lipsit invitații speciali, alături de care trupa a interpretat câte o piesă din repertoriul propriu. Nicole Cherry a deschis seria cu piesa „Secretul tău”, nelansată oficial încă.

Concert VUNK - #UnNouUnivers

Următorul a fost Călin Goia, solistul trupei Voltaj, care a interpretat piesa „Fiecare”, dându-i o energie aparte, în stilul propriu.

Concert VUNK - #UnNouUnivers

Cea de-a treia invitată a fost Paula Seling. Momentul alături de ea a fost o premieră în istoria concertelor VUNK, fiindcă băieții au adus un tribut legendarului solist al trupei britanice The Beatles – John Lennon, care ar fi împlinit 75 de ani pe 9 octombrie. Piesa aleasă a fost „Across The Universe”, în perfect acord cu întreg conceptul show-ului.

Concert VUNK - #UnNouUnivers

Tudor Ionescu de la Fly Project a fost cel care a închis seria invitaților, cu piesa „Fă-mi cu mâna”.

Concert VUNK - #UnNouUnivers

Tot aseară, trupa VUNK a lansat și un album best of denumit „Hituri și Mituri”, pe care veți regăsi piesele ce au definit cel mai bine stilul #VUNK! 

Ah, și m-am bucurat să văd steagul României fluturat la un concert în România. M-am gândit instant la Pandutzu, care a făcut deja un obicei din a arbora steagul țării noastre la concertele sau competițiile sportive la care participă. Când m-am uitat mai atentă, era chiar el! 😀  

Yes, we can! 

Da, se poate. Și în țara noastră se poate organiza un concert în care standardele de calitate în materie de sonorizare și lumini să fie înalte, în care securitatea și siguranța spectatorilor să fie primordiale, în care inovația să fie cuvântul de ordine. Pentru toate acestea jos pălăria pentru Production Managerul trupei VUNK – Cristi Stan și echipa sa!

Pe lângă deja celebrele brățări cu LED-uri sincronizate pe muzică, prin tehnologia patentată de Coldplay și adusă în țară de Sublime România, trupa VUNK a ridicat standardele naționale în producția de concerte printr-o serie de momente inovatoare. Sunt extrem de bucuroasă că s-au hotărât să filmeze întreg concertul folosind tehnologia 360 – virtual reality, care le va permite celor ce vor urmări concertul pe propriul gadget să se poziționeze în orice colț de sală și să vizualizeze show-ul din orice unghi, chiar la ei acasă. 

Concert VUNK - #UnNouUnivers

Inovația VUNK a continuat cu crearea unui website prin intermediul căruia fanii prezenți au putut transmite imagini din sală direct pe ecranele din lateralele scenei, iar cei de acasă au putut intra în direct cu trupa, în mijlocul show-ului. 

Music Pass TIP (probabil cel mai personal „pont” de până acum): Evenimentele de acest calibru descriu Universul meu profesional ideal, un Univers în care nicio idee nu e imposibilă de realizat sau considerată prea măreață, un Univers în care găsim soluții la orice problemă, un Univers în care ascultându-ne unii pe alții cu interes, reușim să creăm acel Univers la care aspirăm cu toții, dar pe care puțini sunt pregătiți să-l întâlnească cu adevărat. 

Articol semnat de Diana Ciobotea 

Credit foto: Alexandra Vasilescu

Reclame