Un nou Univers VUNK

Trupa VUNK se pregătește să ne dezvăluie „Un nou Univers”, miercurea aceasta, 7 octombrie, începând cu ora 19, la Sala Polivalentă din Capitală. 

Dacă în 2012, băieții din trupa VUNK ne-au amenințat că nu scapă nimeni fără emoții și s-au ținut de cuvânt, în 2013 am descoperit împreună formula fericirii, pentru a construi Orașul Minunilor, tot împreună, un an mai târziu.

În 2015 a venit timpul să ne (re)descoperim pe noi înșine, în cadrul show-ului „UNU – Un nou Univers”, considerat a fi evenimentul multimedia al anului. 

Concert VUNK - Un nou Univers

Cornel Ilie, Gabriel Maga, Bogdan Crucianu și Nicu Sarghea ne-au oferit un preview a ceea ce urmează să se întâmple la concert, prin intermediul primului videoclip viu, care își caută jumătatea și care poartă chiar numele concertului: „Un nou Univers

Așa cum concertul „Un Nou Univers” are motto-ul “E timpul să te întorci. La Tine”, așa și videoclipul piesei cu același nume povestește, într-o formă metaforică, ideea de întoarcere la sine:

“Povestea personajelor din altă lume din videoclip este povestea oricăruia dintre noi, pământenii, care ne pierdem la un moment dat drumul și ajungem în viața altor oameni fără să vrem să fim acolo, ajungem în lumi străine nouă doar pentru că acolo ne-au dus viața sau slăbiciunile. Fiecare om este un univers uriaș și are datoria să și-l descopere, să-l exploreze și să-l arate și celorlalți așa cum este el, nu așa cum vor ceilalți să fie”, a adăugat Cornel Ilie.

Concertul „Un nou Univers” se încadrează în seria concertelor anuale organizate de trupa Vunk la Sala Polivalentă, acesta fiind al patrulea an consecutiv în care ne bucurăm de un show la standarde internaționale de producție.

Biletele la concertul VUNK “Un Nou Univers” de pe 7 octombrie de la Sala Polivalentă pot fi achiziționate din rețeaua magazinelor Germanos, Diverta, Orange și Vodafone, în oficiile Poștei Române, în benzinăriile OMV și online pe www.iabilet.ro

Music Pass TIP: Concertul trupei VUNK va coincide cu lansarea noului album intitulat „Hituri și Mituri”, pe care vi-l veți putea procura chiar în seara concertului, dintr-un spațiu special amenajat.

Hai și tu la concert, să fim toți pentru UNU și UNU pentru toți! 

Articol semnat de Diana Ciobotea 

Reclame