Blogger la Webstock 2015

Opt ore au mai rămas până când profesioniștii mediului digital și persoanele pasionate de Social Media își vor da întâlnire la JW Marriott Bucharest Grand Hotel pentru Webstock 2015, cea mai mare conferință locală dedicată platformelor sociale, organizată de Evensys și inițiată împreună cu Vodafone România.

Webstock 2015

Pentru al treilea an neconsecutiv (am ratat ediția din 2013), am onoarea să mă aflu printre bloggerii acreditați la Webstock. Ce mă face să revin an de an la această conferință? Speakerii cool de la care chiar ai ceva de învățat, colegii din blogosferă cu care mi-e drag să mă revăd de fiecare dată, Manafu și Marta Ușurelu pe care îi consider cel mai fain cuplu din online-ul românesc și oportunitățile extraordinare de networking cu key persons din companii de top.

„Când am lansat Webstock, ne-am gândit că va fi un eveniment doar pentru bloggeri. Între timp, a devenit cea mai mare și mai cunoscută conferință de social media de la noi și în același timp punctul de întâlnire a bloggerilor din toată țara. Ne place să credem că Webstock este atât un loc plin de inspirație, cât și unul în care se leagă prietenii și se întâmplă ceva interactiv și interesant”, spune Cristian Manafu, Managing Partner, Evensys.

Prima parte a evenimentului va fi un exercițiu de inspirație asigurat de o serie de oameni cu recunoaștere în media și mediul online, reuniți sub tema comună “The Game Changers”. Pe marea scena a Webstock vor urca Andrei Roșu (sportiv), Dragoș Lumpan (fotograf), Cabral Ibacka (realizator TV), Cornel Ilie (Vunk), Erwin Albu (antreprenor), Florin Georgescu (ciclist), alături de doi reprezentanți cu greutate din lumea afacerilor, Andrea Rossini (Vodafone Romania) și Michele Grassi (Enel Energie Muntenia).

Ei vor vorbi participanților despre modul în care au obținut succesul prin alegerea unui drum mai puțin convențional, despre cum acțiunile lor au dobândit o vizibilitate crescută cu ajutorul mediului online și despre importanța pasiunii și a ambiției ca surse pentru a face o schimbare.

Partea a doua a zilei va include trei micro-conferințe ce vor aborda subiecte importante despre rețelele sociale, blogging și comunicare online. La final de zi, va avea loc Gala Webstock Awards, unde vor fi premiate cele mai bune proiecte din online, realizate în ultimul an, pe una din cele 12 categorii existente: Publishing, Utility, Best Use of Photography, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Mobile Applications, Corporate Blogs, Innovation, Best Brand on Instagram, Best Use of Video in Online.

În plus, cea mai vizibilă personalitate din online, conform votului public, va primi premiul Intel Online Personality of the Year.

Proiectele nominalizate sunt disponibile pe site-ul evenimentului: http://www.2015.webstock.ro/

Music Pass TIP: Pe pagina noastră de Facebook vom face live blogging de la eveniment, so keep an eye all day here: https://www.facebook.com/MusicPass

Articol semnat de Diana Ciobotea 

Reclame