Concert Tarja Turunen – 4 noiembrie, Sala Palatului

Tarja Turunen revine în România cu show-ul „Colours in the Road”, într-un concert ce îți va trezi amintiri și îți va stârni toate simțurile prin abilitatea unică a sopranei finlandeze de a combina duritatea rock-ului cu suavitatea muzicii clasice.

Tarja Turunen, supranumită regina rock-ului simfonic, concertează pe 4 noiembrie la Sala Palatului din Capitală, în cadrul turneului mondial Colours in the Road, prilejuit de promovarea celui mai recent album al solistei, intitulat Colours in the Dark.

TARJA2013-Tim_Tronckoe-15_highAlbumul Colours in the Dark a fost primit cu entuziasm de fani, dar și de presa de specialitate din toată lumea, care l-a declarat în unanimitate „cel mai bun material al artistei de până acum”. Cel care se face responsabil pentru mixajul albumului este nimeni altul decat Tim Palmer. Acesta a lucrat cu nume grele din domeniu , precum Mark Knopfler, Robert Plant, Pearl Jam, David Bowie, Jason Mraz si multi altii. Compozițiile și aranjamentele orchestrale, dar mai ales vocea de aproape 3 octave a sopranei au încântat fanii, care se așteaptă să o vadă din nou pe Tarja pe podiumurile de premiere internaționale.

Tarja Turunen este iubită de publicul din România pentru vocea sa incredibilă și pentru uimitoarele performațe live. Artista finlandeză a concertat de mai multe ori în țara noastră, ultima dată în 2013, show organizat, ca și de această dată, de Phoenix Entertainment.

Anul acesta, Tarja va aduce pe scena Sălii Palatului un show complex, în care instrumentele clasice se vor îmbina armonios cu chitara electrică, cu basul, dar și cu tobele spectaculosului Mike Terrana. Printre muzicienii de elită pe care aceasta îi va avea în spate, se numară și violoncenistul Max Lilja, fost membru Apocalyptica.

Soprană lirică, pianistă și compozitoare, Tarja Turunen a fost vocea emblematică a celei mai iubite trupe de rock metal simfonic, Nightwish. După ce a părăsit band-ul, în 2005, a dezvoltat rapid o carieră solo de succes, devenind una dintre cele mai cunoscute voci feminine ale rockului international.

Dacă iubești muzica de cea mai bună calitate și actul artistic desăvârșit, dacă vrei să asculți piese care au facut-o celebra, dar și piese de pe noul album, nu rata oportunitatea de a o întâlni pe complexa artistă, într-un show live impresionant: Tarja – Colours in the Road World Tour 2014! Marți, 4 noiembrie, ora 20.00 la Sala Palatului – un show care îți va colora universul!

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim – magazinele Vodafone, Germanos, Orange, Domo, librăriile Humanitas şi Cărtureşti şi online pe www.eventim.ro.

Music Pass TIP: O nuanță din noul album al Tarjei poate fi văzută în cel mai recent videoclip lansat de artistă – 500 Letters. Enjoy! 🙂 

 

Articol semnat de Diana Ciobotea

Credit foto: Tim Tronckoe

Reclame