Videoclip GOLAN – Promises

„Promises” este primul videoclip semnat GOLAN și totodată, definiția muzicii produse de cei patru membrii ai proiectului, fiindcă de la show la show, băieții promit! 

DSC_1155

„You made me promises that you can’t keep no more, you made me promises that you can’t keep no more, yeah, yeah”. Acestea sunt singurele versuri din piesa „Promises„, însă în proiectul GOLAN accentul nu cade pe versuri, ci pe instrumentalul hipnotizant, pătrunzător și interpretat cu pasiune 100% live, de către Alex Burcea, Ernesto Esneldo, Ștefan Ciobănete (CharlieBoy) și Mihai Ristea.

DSC_1209

Single-ul „Promises” este primul din portofoliul GOLAN care beneficiază de un videoclip oficial. Lansat alături de Universal Music România, clipul a fost filmat în Berlin, în regia lui Michael Mircea. Timp de două săptămâni s-au tras cadre prin cele mai tari locuri, indoor, outdoor, pe timp de zi și noapte, până dimineața târziu. Vizualul clipului este ușor melancolic, în ton cu piesa dreamy. Golanii au preferat să nu își facă apariția in fața camerei de această dată, lăsând loc unei prezențe feminine talentate, Maria Constantinescu, care joacă rolul principal. 

DSC_1139

Lansarea videoclipului „Promises a avut loc în curtea interioară a Casei Presei Libere, vinerea trecută. Evenimentul a fost deschis de un warm-up à la OK Corral și închis de Snygg. Între cele două acte, golanii prezenți în fața scenei au avut parte de un concert excepțional by GOLAN, închis de proiecția videoclipului care abordează un subiect destul de rar întâlnit în clipurile muzicale.

Destul cu vorba! Vă las pe voi să-l descifrați și vă invit să răsfoiți galeria foto care a surprins momentele importante de la lansarea videoclipului GOLAN – „Promises„. 

Music Pass TIP: Cu băieții de la GOLAN vă puteți întâlni sâmbăta viitoare, 13 septembrie, la aniversarea a un an de Colectiv, club în care golanii susțineau primul lor concert, în urmă cu 11 luni. 

Articol semnat de Diana Ciobotea

Credit foto: Diana Ciobotea

Reclame