GOLAN – Promises (Lansare videoclip 29/08/14)

Dacă e vineri, e timpul pentru party-uri! 😀 În seara asta, ne „golănim” cum se cuvine, alături de băieții de la GOLAN, la lansarea primului lor videoclip – „PROMISES”, începând cu ora 23 în curtea Casei Presei Libere din Capitală.

Lansare videoclip GOLAN - Promises

Proveniți din backgrounduri muzicale diferite, cei patru GOLANi, Alex Burcea, CharlieBoy, Mihai Ristea și Ernesto Esneldo au găsit de aproape un an formula muzicală perfectă pentru ei aka fix ceea ce ne lipsea din industria muzicală românească. 

După single-urile L’agonia și Lonely Nights, zeci de concerte prin țară și live session-uri unul și unul, băieții lansează în această seară, primul lor videoclip pentru piesa „Promises” și promit golanilor care se alătură o experiență unică, pe ritmuri electronic-house-nu disco, începând cu ora 23, în curtea Casei Presei (Piața Presei, Nr. 1). 

GOLAN

În paralel cu activitatea intensă de studio și concertele prin țară, baieții s-au înhăitat cu regizorul Michael Mircea și au fugit la Berlin. Timp de două săptămâni au tras cadre prin cele mai tari locuri, indoor, outdoor, pe timp de zi și noapte, până dimineața târziu. Piesa aleasă pentru noul clip este „Promises”, o piesă nouă, care s-a putut auzi în ultimele prestații live ale trupei. Vizualul clipului este ușor melancolic, în ton cu piesa dreamy. Golanii au preferat să nu își facă apariția in fața camerei de această dată, lăsând loc unei prezențe feminine talentate, care joacă rolul central.

Golanilor li se alătură Snygg și OK Corral, care vă vor ține în așteptare până la momentul dezvăluirii clipului și vor menține atmosfera în continuare după concert.

Accesul se va face pe bază de bilet, prețul unuia fiind de 20 lei. Detalii complete despre eveniment, aici:  https://www.facebook.com/events/536232226478273/

Cum nici noi nu mai avem răbdare până diseară, vă invităm să vizionați teaser-ul videoclipului GOLAN – „Promises”, iar înainte de a ne vedea la eveniment, vă sugerăm să vă împrieteniți cu cei patru GOLANi pe pagina lor de Facebook, acolo unde băieții vă pregătesc o mulțime de surprize și concursuri cu premii golănești. 😉

Articol semnat de Diana Ciobotea

 

Reclame