Povestea ON AIR MUSIC AWARDS 2014

Numărătoarea inversă până la cea de-a doua ediție a ON AIR MUSIC AWARDS a început. Gala Excelenței în Industria Muzicală își va desemna câștigătorii la cele 21 de categorii, pe 29 aprilie 2014, începând cu ora 19, la Sala Polivalentă din Capitală. 

ON AIR MUSIC AWARDS 2014

Dacă ar exista o gală de premiere a numeroaselor competiții muzicale organizate în România, ON AIR MUSIC AWARDS ar putea concura fără probleme pentru trofeu datorită standardului înalt la care s-au desfășurat lucrurile anul trecut și organizării transparente, de la procesul de nominalizare, votare, până la centralizarea voturilor și componența juriului.

Nominalizările

La ON AIR MUSIC AWARDS, nominalizații și-au asigurat singuri șansa de a fi premiați în cadrul acestei gale. Toți artiștii, independenți sau nu, și-au putut înscrie piesele la această competiție, indiferent de genul muzical sau de numărul difuzărilor de pe radio/TV. Singura condiție a fost ca ele să fie lansate în 2013.

Anca Lupeș, managing partner la Star Management, a declarat: “ON AIR MUSIC AWARDS funcționează pe criteriile internaționale ale acestui gen de proiecte. Eliminarea intereselor de grup, a suspiciunilor și păstrarea standardelor înalte pe care le-am impus încă de la prima ediție au ca scop poziționarea proiectului nostru ca eveniment reper al scenei muzicale din România.”

Pentru artiștii independenți, nesemnați cu vreo casă de discuri/producție, aceasta este o reală oportunitate, fiindcă de regulă, la majoritatea premiilor, nominalizările sunt făcute de către label-uri, care își înscriu artiștii afiliați sau chiar de către organizatorii galelor respective.

Jurizarea

Procesul de jurizare are două etape: alegerea nominalizaților / categorie și alegerea câștigătorului / categorie. 

Juriul este format din 51 de personalități ale industriei muzicale, mass-media, entertainment, care vor rămâne secrete până a doua zi după premii. Votarea este individuală și secretă – rezultatele fiecărei etape fiind trimise companiei Ascentor, responsabilă de numărarea, centralizarea și validarea voturilor.  

Regulamentul complet al ON AIR MUSIC AWARDS 2014 poate fi consultat aici.

OAMA-2014-poster-bands-nou-no-part

 

Show-ul

Sala Polivalentă va fi transformată într-o Disco Arena pentru acest eveniment, unde toți cei prezenți, de la artiști la spectatori, vor trebui să respecte dress code-ul black tie creative. Gazda petrecerii va fi Mihaela Rădulescu. 

Printre artiștii care și-au confirmat prezența pe scenă pentru reprezentații live, se numără Nicu Alifantis, Holograf & Antonia, Virgil Iantu, Morandi, 3 SudEst, Jazzapella, Cobzality, Cristi Minculescu & Nutu Olteanu Super Grup și Robin and The Backstabbers. 

Bilete la ON AIR MUSIC AWARDS

Accesul la eveniment se va face pe bază de bilete. Acestea au prețuri cuprinse între 90 și 200 lei și pot fi achiziționate de pe site-urile MyTicket.ro și Eventim.ro

Music Pass TIP: Dacă alegeți să mergeți la această gală, prin cumpărarea biletelor nu vă asigurați doar accesul la o seară grandioasă petrecută alături de cele mai mari nume ale industriei muzicale românești, ci contribuiți la consolidarea unei noi generații de artiști. 5% din valoarea biletelor vândute este directionață spre Colegiul Național de Arte „Dinu Lipatti”, pentru achiziționarea de instrumente muzicale. 

LATER UPDATE: Gala ON AIR MUSIC AWARDS 2014 a fost anulată din motive financiare. 

Reclame