Concert Smiley si invitatii „Dincolo de cuvinte” – 8 Mai, Teatrul de Vara Herastrau

Fix o lună ne mai desparte de mult așteptatul concert Smiley și invitații – „Dincolo de cuvinte”, ce urmează să fie susținut la Teatrul de Vară din parcul Herăstrau. Mai exact, joi, pe 8 mai, ora 20:00, fanii lui Smiley vor putea asculta piesele artistului într-un cadru de poveste, sub cerul liber.

smiley-afis-concert-8-mai

Primăvara a început cu Smiley, primăvara se încheie cu Smiley

După concertul sold out susținut pe 1 martie la Sala Palatului, Smiley se pregătește să-și încânte din nou fanii, în același stil caracteristic: un amalgam de emoții și energie, transmise prin ritm și rimă. Alături de el, pe scena teatrului vor urca prieteni artiști ai cântărețului ale căror nume vor rămâne o surpriză până la eveniment.

Smiley pregătește un show 100% live, alături de „cel mai tare band din Sud-Estul Europei”, așa cum îi place artistului să își descrie trupa, pregătit să descătușeze energia celor 2500 de fani care vor fi prezenți la spectacol.

Smiley este un artist complet, producător și compozitor de excepție și un apreciat om de televiziune care a reușit să se impună în industria muzicală românească și să dea startul tendințelor, fabricând hituri după hituri.

Biletele se găsesc la casa de bilete a Sălii Palatului, Teatrul de Revistă C.Tănase, Stația de Metrou Unirii 1, online pe vandbilete.ro, iabilet.ro, bilete.ro, eventim.ro, myticket.ro și în magazinele partenere. În funcție de categorie, prețul unui bilet este de: 150 de lei – categoria I, 100 de lei – categoria a II-a, 50 de lei – categoria a III-a. 

Music Pass TIP: Dacă nu mai aveți răbdare până pe 8 mai, pe Smiley îl puteți vedea vinerea aceasta, 11 aprilie, in True Club, începând cu ora 22. Bilete aici: https://www.myticket.ro/evenimente/smiley-club-live-bucuresti-11-aprilie-2014.html 

Articol semnat de Alexandra Vasilescu

 

 

Reclame