ZU Music Awards 2014 – Poze & Lista castigatorilor

ZU Music Awards – Verde la evenimente muzicale organizate ca la carte

Covor Verde în loc de Roșu, o nouă televiziune muzicală – ZU TV, cu sigla verde, la fel ca a radioului, URZU verde aka trofeul și exemplele pot continua. Prima ediție de ZU Music Awards (ZUMA) a avut loc joi seara la Romexpo. Pavilionul Expozițional a fost transformat într-o veritabilă sală de concerte demnă de Europe Music Awards ori VMAs.

DSC_1389

ATENȚIE! Este interzisă reproducerea, preluarea și/sau modificarea interviurilor, articolelor și a tuturor informațiilor prezentate sub formă de text, imagine, fișier audio/video, fără acordul meu și fără a preciza sursa: Music Pass https://musicandcultureblog.wordpress.com

Impresii

Odată cu ZUMA 2014, ștacheta premiilor muzicale organizate în România a fost ridicată mult. Radio ZU a demonstrat că și în țara noastră se poate amenaja o sală care nu doar să dea bine pe sticlă sau în fotografii, ci să respecte un plan de distribuire a locurilor realmente util și plăcut: în centru, artiștii și oamenii din industrie care resimt aplauzele și energia publicului aflat in gradenele amplasate de jur împrejur.

ZUMA Moments

Artiștii care au urcat pe scenă s-au întrecut în momente care mai de care mai speciale. Dacă Smiley a optat pentru interpretarea melodiei „Acasă” acompaniat de band-ul său, de o orchestră și de un cor de copii, o parte din gașca deMoga a urcat cu tocul uriaș pe scenă și cu o colaborare care a ridicat întreaga sală în picioare – Shift feat. Vizi Imre & Compact – „După ani și ani”.

DSC_1157

Holograf și Antonia cu „Spune-mi ce vrei”, Grasu XXL și Ami cu „Deja Vu”, trupa VUNK și Andra cu „Numai la doi”, Puya și Connect-R cuBagă bani”, Cabron și Voltaj cu „Vocea Ta” sunt doar câteva dintre colaborările mai mult sau mai puțin previzibile, pregătite pentru ZUMA.

DSC_1109

La ZUMA s-au spus și poezii. Puya a dat tonul, Jojo a continuat declarându-și iubirea și aprecierea pentru câțiva artiști de sex masculin, pentru a încheia cu un „sărut” dat Ginei Pistol à la Britney Spears și Madonna. Atmosfera s-a încins la maximum când invitatul internațional și ale sale dansatoare au luat cu asalt scena. J Balvin, căci despre el este vorba, a interpretat single-urile care l-au poziționat în fruntea clasamentelor muzicale din lumea întreagă: „Tranquila”, „Yo Te Lo Dije” și „6 AM”

DSC_1236

De la ZUMA nu au lipsit nici „Caii verzi pe pereți” aduși de Smiley, Alex Velea și Speak. Fratziwearilor li s-au alăturat Cabron, Iony și Guess Who pentru „Dă-o tare”. 

DSC_1323

Music Pass TIP: Premiile s-au încheiat cu imnul viitoarei ediții de Forza ZU, care va avea loc pe data de 17 mai 2014 la Cluj Napoca pe Cluj Arena. Imnul a fost interpretat de majoritatea artiștilor care au urcat pe scena ZUMA, iar anunțul a fost făcut de gazdele premiilor, Mihai Morar și Daniel Buzdugan, care au fost la înălțime și la propriu și la figurat. 🙂 

DSC_1407

Destul cu vorba! Mai jos găsiți lista câștigătorilor trofeelor ZU Music Awards 2014, urmată de o galerie foto în care am imortalizat sosirea vedetelor pe Covorul Verde, dar și cele mai spectaculoase momente din show. 

Cea mai bună piesă: VAMA – PERFECT FĂRĂ TINE
Cea mai bună piesă dance: DJ SAVA & RALUKA – AROMA
Cea mai bună artistă: ANDRA
Cea mai bună colaborare: SMILEY şi ALEX VELEA – DINCOLO DE CUVINTE
Cea mai bună piesă pop: ANDRA – INEVITABIL VA FI BINE
Cea mai bună piesă internaţională: J BALVIN – TRANQUILA
Cea mai vizionată piesă pe Youtube: ANDRA – INEVITABIL VA FI BINE
Cea mai bună piesă hip-hop: GRASU XXL feat. AMI – DEJA VU
Cel mai bun debut: NICOLE CHERRY
Cel mai bun grup: VOLTAJ
Cel mai bun live la ZU: ANDRA
Cel mai bun artist al anului: SMILEY

Articol semnat de Diana Ciobotea

Credit foto: Diana Ciobotea 

 

Reclame