Poze concert Horia Brenciu @Romexpo

Face mereu ce-i spune inima, este adeptul lucrurilor simple și pentru că este îndrăgostit de vocea ta, publicule, a organizat cel mai funky party ieri seară, fiind primul artist român care a spus „Hello” direct de pe scena Pavilionului Central de la Romexpo.

IMG_3888

ATENȚIE! Este interzisă reproducerea, preluarea și/sau modificarea interviurilor, articolelor și a tuturor informațiilor prezentate sub formă de text, imagine, fișier audio/video, fără acordul meu și fără a preciza sursa: Music Pass https://musicandcultureblog.wordpress.com

Primul concert susținut de Horia Brenciu, ieri seară, la Romexpo, a însemnat trei ore de surprize pe bandă rulantă pentru miile de fani ai artistului și încă un eveniment organizat de HB Media, care „s-a jucat” cu casa închisă.

Surprize scenaristice

Cronometrul nu a lipsit nici de această dată din show-ul lui Horia Brenciu. La capătul secundelor scurse, o proiecție reprezentativă pentru show a rulat în fața publicului. 

DSC_0061

O cabină telefonică londoneză coborâtă din tavan și un pian ridicat pe o rampă ascunsă în mijlocul scenei, au fost câteva dintre elementele scenaristice surpriză ale serii.

DSC_0425

Trupa de dansatori condusă de Bursucu a pus în valoare fiecare piesă la care a fost prezent pe scenă. Costumați în outfituri de culori și stiluri diferite, cei 15 dansatori au încântat publicul și au primit rafale de aplauze, dar și de fotografii.

IMG_3497

Luminile, sunetul și vizibilitatea scenei din toate punctele Pavilionului Central de la Romexpo au fost ireproșabile. Pe lângă lumini, confettiile au făcut cupola încăperii să sclipească în culori multiple. 

DSC_0536

Surprize muzicale

Julie Mayaya, acompaniată de trupa Zaza a dat tonul mega petrecerii de la Romexpo. Într-un outfit strălucitor și cu un look fresh, prima câștigătoare a concursului Vocea României din echipa Brenciu a interpretat câteva cover-uri adaptate stilului său, care au reușit să încălzească vocile din public pentru daddy Brenciu.

DSC_0049

Antonia a fost prima invitată specială care și-a făcut apariția pe scenă, alături de doi dansatori, interpretând „Sanie cu zurgălăi”. Outfit-ul artistei a fost reprezentat de o combinație între folclor și modern, iar frumusețea ei nu a trecut nevăzută și necântată de Horia, care i-a dedicat piesa „Frumoasă-i vecina noastră”, dar adaptată cu Antonia în loc de vecină.

IMG_3517

Horia și Antonia au continuat cu un medley alcătuit din piese internaționale numai bune de party. Tonul a fost dat de artistă, care a început să facă beatbox, însă nu înainte ca ea să renunțe la singurul accesoriu vestimentar tradițional românesc din ținuta ei – fota.

DSC_0181

Pepe, colegul de juriu al lui Horia de la emisiunea „Te cunosc de undeva”, a urcat și el alături de artist pe scenă, pentru un moment de flamenco, care a uluit publicul la propriu. Pepe a primit aplauze minute în șir pentru prestația sa impecabilă și pentru calitățile vocale incontestabile. Chiar și Horia a glumit zicându-i că este născut în România, dar parcă nu ar fi de aici, ci de undeva din Barcelona. Pepe i-a răspuns în același ton prietenesc: „M-am născut în România, dar cine știe pe unde am fost conceput.” 

IMG_3616

Nici de această dată Horia nu și-a uitat concurenții de la Vocea României și a pregătit un moment special pentru aceștia. Tonul a fost dat de Florin Ilinca din mijlocul publicului. Legătura a fost preluată pe scenă de Denisa Mosincat și Ana Maria Mirica. Adrian Nour a combinat interpretarea vocală cu step-ul, iar Ana Maria Bucsa a fost la înălțime chiar de majoratul ei, cu piesa „Ain’t No Other Man” a Christinei Aguilera. 

IMG_3745

Alături de antrenorul său, Mihai Chițu, câștigătorul celui de-al treilea sezon al Vocii României a interpretat „O Sole Mio”. Momentul foștilor concurenți de la concursul de talente difuzat pe PRO TV s-a încheiat cu un duet între câștigători – Julie Mayaya și Mihai Chițu au intepretat piesa „Vocea ta”, featuring-ul Iulianei Pușchilă cu Horia.

IMG_3802

Horia nu și-a uitat nici colegii trecuți în neființă, din industria muzicală, teatrală ori mediatică. Publicul a putut urmării un colaj muzical și video, în care apăreau Laura Stoica, Șerban Ionescu sau Sergiu Nicolaescu. 

DSC_0442

Micuța interpretă de la Next Star, Ștefania, a avut un moment care l-a emoționat pe tăticul Horia. La doar 6 ani fără o săptămână, fetița a demonstrat că are toate atuurile să devină un adevărat star în viitor, cucerind publicul.

IMG_3854

În urmă cu o lună v-am anunțat revenirea trupei 3 Sud Est. Până la concertul lor de la Sala Palatului, din data de 9 mai 2014, Laurențiu, Viorel și Mihai au făcut o oprire la Romexpo. Și cum pentru Horia Brenciu nimic nu este imposibil, 3 Sud Est s-a transformat în 4 Sud Est. Comentariile sunt de prisos. Să lăsăm pozele să vorbească! 😀 

IMG_3891

Music Pass TIP: Următorul concert de mare amploare semnat Horia Brenciu va avea loc pe data de 12 decembrie 2014. Cu detalii vom reveni pe parcursul lunilor următoare. 🙂

Articol semnat de Diana Ciobotea

Credit foto: Alexandra Vasilescu & Diana Ciobotea

Reclame