HELLO, CONCERT HORIA BRENCIU & ORCHESTRA @ ROMEXPO!

Horia Brenciu este primul artist român care va spune „Hello”, direct de pe scena Romexpo, pe 29 și 30 martie, începând cu ora 19.

Afis Concert Horia Brenciu Romexpo

Sfârșitul lunii martie se anunță a fi unul nebun și spectaculos alături de Horia Brenciu și HB Orchestra. Artistul va concerta pe 29 și 30 martie 2014 la Romexpo, ora 19, fiind primul concert de asemenea dimensiuni susţinut în această locație de către un artist român. Cântărețul promite un show  “mai nebun, mai spectaculos – mai tare ca niciodată!“.

După ce timp de trei ani Horia Brenciu a fost gazda miilor de fani care l-au putut vedea și asculta la Sala Palatului, a venit timpul ca artistul şi orchestra ce îl însoţeşte, să se mute într-o nouă locație – Pavilionul Central de la Romexpo. Artistul susține ca locul este ideal pentru a-și pune în practică toate ideile și că își dorește să folosească la maximum cupola înaltă de 40 de metri.

Scena de mari dimenisiuni, sunetul, spectacolul de lumini, grafică și efectele pirotehnice sunt doar câteva din surprizele care vor face parte dintr-un concert demn de show-urile internaționale:

“Romexpo ne permite să fim de 10 ori mai nebuni şi să oferim oamenilor o producţie cum nu s-a mai văzut în România. Când am aflat că locul în care vom concerta (Pavilionul Central, Romexpo) are o cupolă înaltă de 40 de metri, mi-au trecut prin minte zeci de idei. Vă daţi seama câte o să se întâmple acolo! Va fi un spectacol inedit şi diferit faţă de ce s-a întâmplat până acum.”, declară Horia.

Pentru că show-urile artistului sunt încărcate de energie, adrenalină și voie bună, Horia Brenciu a pregătit o supriză și pentru cei mai energici fani ai săi: locaţia va avea o zonă specială, care nu este dotată cu scaune, în care fanii săi pot dansa şi sunt încurajaţi să împartă energia cu muzicienii de pe scenă.

În deschidere vor cânta Julie Mayaya & Zaza Band. Cât despre invitații surpriză, Horia declară că are în plan foarte multe momente speciale.

De-a lungul timpului, pe scena Pavilionului Central de la Romexpo s-au desfăşurat show-uri  precum Cirque du Soleil, Sensation White sau Swedish House Mafia şi concertele unor artişti ca Hurts sau The Cranberries, urmând ca până la sfârşitul anului, aici să mai concerteze Scorpions şi Jose Carreras.

Music Pass TIP: Show-ul de pe 29 martie 2014 este sold out, dar mai aveți o șansă,  pe 30 martie, să vă vedeți artistul îndrăgit și să luați parte la prima producţie ro în Pavilionul Central de la Romexpo. Biletele la concertul Horia Brenciu și HB Orchestra se găsesc pe reţeaua Eventim şi pe www.eventim.ro , cu prețuri cuprinse între 60 și 300  lei, în funcție de locul în sală.

Articol semnat de Alexandra Vasilescu


Reclame