Concert VUNK #numaila2 – Hard Rock Cafe

#numaila2, primul dintre cele trei mari concerte pe care trupa VUNK urmează să le susțină în 2014 la București, va avea loc joi, 6 martie, la Hard Rock Cafe începând cu ora 21. 

O piesă nouă și multă inovație tehnologică, în show-ul VUNK de la Hard Rock Cafe

afis vunk #numaila2

Așa cum și-au obișnuit fanii, trupa VUNK a pregătit un show exploziv în casa rock-ului din București. Spectatorii vor fi implicați direct în concert, ei fiind adevăratele vedete ale show-ului.

Unul dintre momente va avea în prim plan un cântec nou pe care Cornel Ilie l-a scris recent și pe care trupa îl va testa în fața spectatorilor; va fi o balada de dragoste și în funcție de reacția celor prezenți la Hard Rock Café, Cornel și băieții vor lua o decizie despre viața acestei piese.

Un alt moment va implica tehnologia. Pe lângă celebrele brățări VUNK ale căror lumini se sincronizează pe muzică, spectatorii vor fi invitați să folosească într-un mod inedit gadgeturile pe care le au, iar rezultatul va fi… o mare surpriză. 😀

Concertul este dedicat publicului feminin al trupei și fiecare dintre spectatoare va avea parte de o surpriză individuală. În plus băieții au două invitate speciale  – Andra și Raluka – cu două momente spectaculoase.

Ultimele 100 de bilete pentru concert, obținute printr-o suplimentare care a dus la scoaterea meselor din cafenea, întrucât spectacolul era SOLD OUT cu o săptămână înainte de data de desfășurare, pot fi achiziționate de pe iabilet.ro.

Articol semnat de Diana Ciobotea

Reclame