„Emotii” – 3 Sud Est revine!

3 Sud Est, cel mai important boy-band din România, lansează vineri, 28 februarie, un nou single, «Emoții», alături de 1ArtistMusic și Cat Music.

Teaser 3SE - Emotii

Laurențiu, Mihai și Viorel, membrii trupei care a oferit povești, trăiri, sentimente și amintiri, lansează un single care impărtașește aceeași emoție pozitivă fanilor 3 Sud Est, de ieri și de azi.

Single-ul va fi lansat vineri dimineață la posturile de radio Kiss Fm, Radio 21, Pro Fm, Radio Zu, Radio Romania Actualități și Europa Fm.

Mă bucur enorm de revenirea băieților fiindcă de ei mă leagă o mulțime de amintiri. Ei au fost printre primii artiști la ale căror concerte am luat parte în calitate de simplu spectator și de fană. Băieți, vă felicit pentru decizia de a vă reuni și vă urez baftă în recucerirea topurilor. 

Music Pass TIP: De la anunțul oficial de retragere dat de trupă în 2008, cei trei membrii s-au mai reunit pentru cea de-a X-a ediție a Romanian Music Awards, acolo unde au interpretat un medley compus din hiturile lor lansate în cei 11 ani de carieră. Poze și detalii de la eveniment aici: https://musicandcultureblog.wordpress.com/2012/06/15/r/

Pentru amintirile ce-au fost și cele ce vor veni, să dăm un play celui mai cunoscut single al trupei! 😀

Articol semnat de Diana Ciobotea

Credit foto 3SE cover: Silviu Săndulescu

Reclame