Videoclip VUNK feat Andra – Numai la doi (Making of)

Trupa VUNK alături de Andra lansează astăzi videoclipul piesei „Numai la doi”, un featuring care face furori în online încă de la prima audiție din 2012 și care punem pariu că va da un imbold puternic celor care au de dezvăluit sentimente de acest Valentine’s Day. 

Noi împărțim iubirea numai la doi, la alți doi decât noi…” se auzea de cum am pășit pe covorul roșu de la intrarea în Casa Vernescu, situată pe Calea Victoriei, bulevard celebru din București și de ce nu, calea victoriei iubirii despre care vorbește noul single al trupei VUNK feat. Andra – „Numai la doi”.

VUNK  feat. Andra - „Numai la doi”

Ne-am apropiat de locul din care răsuna piesa și am fost uimiți de două lucruri: eleganța sălii și stilul vestimentar impecabil al celor doi protagoniști din clip, Andra și Cornel Ilie. Ea, îmbrăcată într-o rochiță mini neagră și extrem de sexy; el, purtând un costum bleumarin, accesorizat cu un lanț, iar ca piesă de rezistență, în piept, un fir de mărgăritar. Styling- Dana Budeanu și Cosmin Florea.

VUNK  feat. Andra - „Numai la doi”

Stăteau la o masă lungă cât jumătate din încăperea în care ne aflam. El la un capăt, ea la celălalt. În cele câteva ore petrecute la filmări, cu excepția câtorva pauze în care s-au acordat interviuri colegilor din presă, acțiunea s-a desfășurat doar în acea încăpere, filmându-se diferite planuri cu cei doi, sub indicațiile regizorului Florin Botea.

VUNK  feat. Andra - „Numai la doi”

Pe Cornel „l-am răpit” un sfert de oră din camera respectivă, pentru un interviu în care accentul a căzut pe mesajul și sentimentele transmise de piesă. Când am intrat în cealaltă încăpere, am aflat că și acolo se vor trage cadre ceva mai târziu. 

Cum a început colaborarea cu Andra, dacă piesa „Numai la doi” este inspirată din experiența proprie și dacă există situații în care nu ar trebui să îți mărturisești sentimentele față de persoana iubită, aflați chiar de la Cornel, în interviul de mai jos. 🙂

 

Music Pass TIP: Single-ul „Numai la doi” se regăsește pe albumul „Nu scapă nimeni (fără emoții)”, lansat de VUNK în 2012 și este singurul featuring care a fost cântat la ambele concerte pe care trupa le-a susținut la Sala Polivalentă:

Concert VUNK #asasishow 31013 

VUNK Live @Sala Polivalentă 2012

Acum, că v-am dezvăluit detalii din culisele filmărilor, așteptăm cu interes lansarea oficială a clipului. Până diseară însă, vă invit să vedeți poze de la filmări.

UPDATE: Videoclipul a fost lansat în urmă cu puțin timp. 😀 Nici de data aceasta „n-am scăpat fără emoții”! Enjoy!

Articol semnat de Diana Ciobotea

Credit foto: Diana Ciobotea

Cameraman: Gabriel Andrii

Reclame