Smiley – Live @Hard Rock Cafe

Hard Rock Cafe devine „Acasă” pentru Smiley și fanii acestuia. Joi seară, 28 noiembrie, începând cu ora 21, artistul vă așteaptă alături de band-ul său la un concert 100% live!

Coperta album Smiley - „Acasa”

După o săptămână plină, în care și-a lansat cel de-al treilea album din cariera solo și în care n-a contenit cu repetițiile pentru LIVE-uri, alături de concurenții săi de la Vocea României, Smiley se pregătește să ne încânte din nou la Hard Rock Cafe din București. 

Pe lângă piesele deja cunoscute, Smiley își va încânta spectatorii cu piese de pe noul album – „Acasă”. Ca de obicei, artistul va fi acompaniat de band-ul său compus din Marius Pop (chitară/backing vocals), Marcel Moldovan (tobe), Alex Racoviță(clape) și Radu Niculescu (bass).

Tracklist album Smiley - „Acasa”

Smiley nu se află la primul său concert din Hard Rock Cafe. Fiind una dintre cele mai bine cotate si ofertante locații de concerte din țară, indiferent de artistul sau trupa care se află pe scenă, energia și buna dispoziție sunt garantate, la fel și experiența unui concert live de calitate. Nu mă credeți pe cuvânt. Veniți și convingeți-vă joia asta, 28 noiembrie, de la ora 21 la concertul Smiley. Prețul unui bilet este de 70 lei și se poate achiziționa atât de la Hard Rock Cafe, cât și online pe IaBilet.ro. De menționat că biletele includ și loc la masă. 🙂

Iar pentru aceia dintre voi care nu mai au rabdare, check this out:

SMILEY Hard Show @Hard Rock Cafe

Cine mai vine la petrecerea de „Acasă”? 😀

Articol semnat de Diana Ciobotea

Reclame