Mike Angello feat. Delia & Uddi – Anii ce vin

Toamna se numără…featuring-urile! Mike Angello are un dublu feat. cu Delia Matache și Uddi, deopotrivă, din care a rezultat șlagărul lui 2013 – „Anii ce vin”.

Famous Production și Cat Music România au lansat ieri un featuring inedit, în ton cu toamna caldă și blândă de afară. Protagoniștii: Mike Angello, Delia Matache, Uddi.

anii-ce-vin-cover-cat-final

Piesa Anii ce vin evocă momentul în care te îndrăgostești nebunește de cineva și în care ești convins că toate experiențele din „anii ce au fost, nu au fost fără rost”, ci au reprezentat chiar drumul cel bun, care te-a adus la momentul potrivit în fața jumătății tale.

Noul meu single este despre pașii pe care viața ni-i poartă către jumătatea noastră. Eu cred că există suflete pereche. Și mai cred că în dragoste trebuie să riști, fără să te temi și să-ți asculți inima. Sunt bucuros că am avut posibilitatea să spun această poveste alături de Delia, pe care o admir și o consider una dintre cele mai bune voci feminine de la noi”, mărturisește Mike Angello.

Chiar dacă titlul piesei ne duce cu gândul la viitor, soundul retro ne poartă către frumoasele romanțe din vremea în care o parte dintre noi nici măcar nu eram născuți, însă urmam să venim pe lume datorită acelorași sentimente puternice despre care cei doi artiști cântă. 😉

Produsă de Randi, Anii ce vin îl aduce în difuzoare și pe fostul concurent al Deliei de la X Factor: UDDI, responsabil cu flow-ul de cuvinte, care aduce piesei schimbări importante de tempo.

Music Pass TIPs: Dacă pe Delia o știți de mai bine de 15 ani, pe cei doi băieți îi cunoașteți de aproximativ un an. Un an în care s-au întâmplat multe. Proiectul Mike Angello a debutat în noiembrie 2012, odată cu lansarea piesei „Belong To You„. A urmat apoi un featuring bilingv cu Randi pentru piesele „Doar o fată” și „Supernatural Woman„. Celălalt artist Famous Production, UDDI aka Dragoș Udilă, ne-a înveselit vara cu „Ragga Day„. La rândul său, Uddi se pregătește de lansarea unu featuring de senzație. Detalii, mai curând decât vă așteptați! 😉

Articol semnat de Diana Ciobotea

Credit foto: Florian Gîndilă

 

Reclame