Concert caritabil PINKTOBER @Hard Rock Cafe

Muzică și fapte bune! De asta veți avea parte dacă alegeți să vă petreceți seara de sâmbătă, 26 octombrie, la Hard Rock Cafe București. De muzica bună se ocupă trupa VUNK, Antonia, Cristi Nistor și Bandidos. Faptele bune le faceți chiar voi, prin simpla participare la eveniment. 🙂

Pentru al cincilea an consecutiv, Hard Rock Cafe București, împreună cu AVON România, organizează un nou concert caritabil în cadrul campaniei internaționale PINKTOBER, eveniment menit să atragă atenția asupra importanței consultului medical de specialitate și a prevenirii riscului de îmbolnăvire de cancer la sân.

Afis PINKTOBER

 

Concertul va avea loc pe 26 octombrie, de la ora 21:30 și îi va reuni pe scena Hard Rock Cafe pe câțiva dintre cei mai îndrăgiți artiști ai momentului – Antonia, Vunk, Bandidos și Cristi Nistor. Prețul unui bilet la concert este de 40 de lei, iar încasările obținute din vânzarea acestora vor fi donate organizației HOSPICE Casa Speranței.

’Suntem onorați să avem sprijinul acestor mari artiști și le suntem nespus de recunoscători. Cu fiecare bilet cumpărat, susțineți îngrijirea unei persoane dragi și puteți și voi să aduceți alinare. Alinarea durerilor nu este doar datoria medicilor și a asistenților medicali, nu este doar un simplu act medical. Sunt atât de multe modalități prin care putem să arătăm dragoste persoanei dragi, și cel mai important este să le fim alături. Vrem să fim alături de voi pe 26 octombrie la Hard Rock Cafe, ca să demonstrăm împreună că dragostea și muzica pot învinge cancerul.’’ a declarat Daniel Bujorean, reprezentantul organizației Hospice.

Pentru acest eveniment internațional, o serie limitată de eșarfe vor fi puse în vânzare, fiind create special pentru ediția de anul acesta a campaniei Pinktober.

Evenimentul este sustinut de AVON Cosmetics România, companie care în ultimii 11 ani a finanțat programe destinate informării și educării femeilor privind depistarea precoce a cancerului la sân și a oferit donații de peste 2,4 milioane de dolari în beneficiul spitalelor importante din toată țara.

Detalii despre Campania pentru Sănătatea Sânilor găsiți pe www.stopcancerlasan.ro.

Music Pass TIP: Probabil că ați mai auzit deja fraza „E mai bine să previi decât să tratezi!”. Și în cazul cancerului, un control făcut pentru descoperirea diferitelor anomalii care conduc la această boală nemiloasă, precum și depistarea ei în stadiul incipient, pot salva vieți și pot face lupta cu boala mai ușoară. Nu amânați controalele periodice la medic de teama unui rezultat dur. E mai bine să afli același lucru din timp și să mai poți face ceva, decât să primești aceeași veste și să fie destul de târziu. 🙂 Curaj!

Articol semnat de Diana Ciobotea

 

Reclame