Totul despre Romanian Music Awards 2013

24 de ore! Atât ne mai despart de cel mai important eveniment muzical al anului: Romanian Music Awards – Piața Sfatului, Brașov – 14 septembrie, ora 19.

Pentru mine, Diana Ciobotea, RMA 2013 reprezintă a cincea ediție consecutivă de RMA la care iau parte, iar pentru blogul meu, MUSIC PASS, a treia oară când este acreditat oficial. Nici nu s-ar fi putut de mai multe ori, întrucât avem doar 3 ani de viață online.

RMA 2013

Pentru că am primit o mulțime de mesaje cu diverse întrebări de la voi, mi-am propus ca acest articol să fie unul recapitulativ, în care voi enumera tot ceea ce se știe despre această ediție de RMA.

Cine? Ce? Unde? Când? Cum?

Așa cum am mai spus, Romanian Music Awards va avea loc în Piața Sfatului din Brașov, sâmbăta aceasta, 14 septembrie, începând cu ora 19. Ca la orice decernare de premii, gala RMA va fi deschisă cu ceremonia Covorului Roșu. Rând pe rând, artiștii își vor face apariția în ținute care de care mai spectaculoase, vor sta de vorba cu presa, apoi o parte din ei vor merge în gradena VIP, alții în backstage, în funcție de ordinea numerelor de pe tricoul de show.

Vezi aici => artiștii pe Covorul Roșu de la RMA 2011!

Vezi aici => artiștii pe Covorul Roșu de la RMA 2012!

Cine prezintă RMA 2013?

Gazdele premiilor de anul acesta sunt doi români frumoși, pe care am avut ocazia să-i cunosc și despre care vă pot spune că sunt un exemplu de așa da! Cornel Ilie, solistul trupei VUNK, și frumoasa Gina Pistol vor avea grijă să alimenteze rezervoarele  de energie ale publicului brașovean, prin intervențiile lor de pe scenă.

Cei care îi vor întâmpina pe artiști pe Covorul Roșu, vor fi însă, Shurubel și Mircea Zara

Cine cântă la RMA 2013?

Vama, Vunk, Giulia, Dj Andi, Activ, Cargo, Delia, Andreea Bănică, Alex Velea, CRBL, Grasu XXl , Guess Who, Deepcentral, Anda Adam, Voltaj, Nicole Cherry, Ami, La La Band, Corina, Fly Project sunt numai câțiva dintre artiștii care vor face show la Romanian Music Awards.

Surprize, surprize

Da, aţi citit bine mai sus. Oana, Avi şi Rudi, adică trupa ACTIV, vor fi prezenţi pe scena RMA pentru a marca revenirea lor muzicală. Cei trei au pregătit un single nou, în colaborare cu HaHaHa Production.

Am pregătit o piesă specială pentru Romanian Music Awards, la care am lucrat foarte mult în studio cu baieţii de la HaHaHa Production. Vom avea un moment-surpriză, despre care nu vreau să dau prea multe detalii, dar fiţi pe fază, să nu-l rataţi! Deocamdată, vă pot da, însă, un indiciu: ne ghidăm după motto-ul <Dance is back>.”, a mărturisit cu zâmbetul pe buze Avi, membrul trupei Activ.

Oana, Avi si Rudi au înfiinţat trupa Activ în 1999 şi au cucerit topurile cu hit-urile “Sunete”, “Superstar”, “Zile cu tine”, “Lucruri simple”,  “Reasons”, “Under my skin”, fiind ani la rândul responsabili de imnurile Liberty Parade.

Bilete la Romanian Music Awards

Accesul la RMA se va face pe bază de bilete. Preţul unui bilet este de 15 lei şi poate fi achiziţionat direct din Piaţa Sfatului, în ziua evenimentului. Din informaţiile pe care le avem, nu există mai multe categorii de bilete, iar din experienţa anilor trecuţi, pentru accesul în gradena VIP nu se pot achiziţiona bilete. Acel spaţiu este destinat doar artiştilor, staffului acestora şi oamenilor din industrie.

3, 2, 1: Show!!!

Pentru cea mai importantă gală de premiere a artiştilor a fost montată cea mai mare scenă construită vreodată în România, la montarea căreia au lucrat peste 200 de oameni.

Au fost instalate 120 de aparate de lumină şi 300 metri pătraţi de ecran cu led pe scena, care măsoară 352 de metri pătraţi.

Sonorizarea scenei este asigurată de 50 de boxe, cu o putere de 100.000 wati. Pentru desfăşurarea de forţe au fost necesare 10 tiruri cu echipament tehnic, totul pentru un show ce se anunţă a fi absolut spectaculos! Ca în fiecare an, aş adăuga! 😀

Romanian Music Awards este un eveniment organizat de Music Channel și Utv, cu sprijinul Primăriei Brașov și al Consiliului Local al Municipiului Brașov.

Cine vine la RMA, un comment sus! 😀

Articol semnat de Diana Ciobotea

Reclame