VUNK – Live in Garajul Europa FM #3

Trupa VUNK a susținut aseară un concert incendiar, pentru a treia oară, în Garajul Europa FM.

Cornel Ilie, Gabi Maga, Nicu Sarghea și Bogdan Crucianu, membrii trupei VUNK, au fost la înălțime aseară, chiar dacă au cântat la 5 metri sub nivelul solului, în cel mai acustic garaj din România: Garajul Europa FM.

20130904_194740

Niciuna dintre sutele de persoane aflate în public nu a scăpat fără emoții și nici fără surprize. Cu ajutorul artificiilor izbucnite din chitara lui Cornel și ajunse, într-un final, pe tavan, băieții au avut grijă să incingă atmosfera din Garaj.  Setlist-ul de excepție i-a transformat până și pe cei mai puțin înzestrați în materie de ureche muzicală spectatori în adevărați backing vocaliști, astfel încât publicul a reușit să acopere de câteva ori trupa.

Concertul a început de parcă s-ar fi terminat, cu „Gata”, piesă care deschide și cel mai recent material discografic lansat de VUNK în toamna anului trecut – „Nu scapă nimeni (fără emoții)”. Cu dedicație specială pentru toți ascultătorii aflați în trafic, din partea trupei și a maestrului de ceremonii, George Zafiu, show-ul a continuat cu „Regele șoselelor”. Au urmat apoi alte hit-uri VANK și VUNK precum „1000”, „Scapă-mă de ea”, „Așa, și?”, dar și piese nepromovate intens încă, de pe albumul mai sus amintit.

20130904_204516

Dacă la concertul de anul trecut susținut de VUNK la Sala Polivalentă, pe scenă au urcat o mulțime de invitați speciali, nici la concertul din Garaj aceștia n-au lipsit. Mai bine zis, acestea. Gina Pistol și-a făcut debutul muzical cu piesa „Pleacă”, cântând părțile Antoniei. Cornel a susținut-o și momentul a fost unul reușit. Apariția celor doi pe aceeași scenă nu va fi una singulară, întrucât Cornel Ilie și Gina Pistol vor fi prezentatorii Romanian Music Awards 2013.

20130904_204014

Alexandra Ușurelu a fost și ea prezentă aseară în Garaj. Într-o ținută elegantă, talentata solistă a interpretat piesa „Nopțile trec, doar visele rămân”, iar la finalul reprezentației, a avut parte de o surpriză.

20130904_202008

Băieții i-au propus să fie ea cea care va deschide concertul 31013 – #asasishow”, pe care trupa VUNK îl va susține pe data de 3 octombrie la Sala Polivalentă din Capitală.

Music Pass TIP:  Echipa MUSIC PASS nu va lipsi de la concertul de luna viitoare. Aseară am aflat că trupa a făcut un împrumut de 20.000 de euro la bancă pentru organizarea show-ului, care se anunță a fi ceva nemaivăzut până acum în România. Veți afla detalii exclusive despre concert direct de la Cornel, în interviul pe care îl vom publica zilele acestea.

7uom_source

Acum vă las cu poze de aseară: VUNK – Live în Garajul Europa FM.

(Foto)Reporter: Diana Ciobotea 

Reclame