STING – Back to Bass Tour – Bucuresti

„Englishman in Bucharest”. Aşa ar putea fi descris STING, după concertul susţinut alături de  un grup de instrumentişti excepţionali, la Bucureşti, pe 31 iulie.

STING Concert in Romania

Aşa cum îi stă bine unui veritabil englez, STING a fost un adevărat gentleman şi a comunicat cu fanii veniţi în număr mare la concertul său din curtea Romexpo. După un salut în limba română şi duetul STING & the crowd pe piesa care a alungat norii „Heavy clouds, no rain„, STING şi-a întrebat publicul de câteva ori „Ce faceţi?”, iar după ce a primit răspunsul, a strigat la rândul său „Bineeee!”. 😀

Cel de-al patrulea concert în România susţinut de Sir Gordon Matthew Thomas Summer, pe numele său real, a început la 20:45, cu un sfert de oră înainte de ora vehiculată. „If I Ever Lose My Faith in You” a fost piesa care a deschis show-ul, urmată de alte hituri precum „Every Little Thing She Does is Magic„, „Englishman in New York„, „Fields of Gold” şi „Shape of My Heart„.

Concert STING Romania

Îmbrăcat într-o pereche de pantaloni de piele mulaţi, un tricou alb şi cu chitarele bass din dotare, STING a demonstrat încă o dată că este un artist complet. Naturaleţea cu care îşi desfăşoară show-ul, vocea caldă, deschiderea şi atenţia faţă de public, precum şi emoţiile pe care le transmite prin interpretarea pieselor, au făcut din noi, cei prezenţi la spectacol, martori ai unui concert memorabil.

STING Live at Bucharest

Celebra piesă „Roxanne” a fost unul dintre momentele în care măiestria artistică s-a făcut simţită până la ultimul spectator de la Normal Circle. Cu o vioară electrică, un pian și iscusitul bass, „Roxanne” s-a transformat într-o improvizație ce a smuls ropote de aplauze pentru câteva minute bune.

Music Pass TIP: Seara de 31 iulie a fost perfectă, iar concertul lui STING unic față de altele la care am luat parte, tocmai prin lejeritatea cu care s-a desfășurat. Sonorizarea a fost de excepție, însă am o singură observație: aș fi preferat ca volumul să fie un pic mai ridicat. 🙂 

Articol si fotografii realizate de Diana Ciobotea

Reclame