Romanian Music Awards 2013 – Brasov

E oficial! Romanian Music Awards 2013 (RMA) va avea loc în Piața Sfatului din Brașov, pe 14 septembrie, începând cu orele 19.

RMA 2013 - Brasov

RMA 2013 – Brasov

Cea de-a unsprezecea ediție a Romanian Music Awards va avea loc în acest an la Brașov. Este pentru a doua oară în istoria premiilor când organizatorii s-au decis să întindă Covorul Roșu cremei industrei muzicale românești, chiar la poalele Tâmpei. Prima oară s-a întâmplat în 2011. Cum a fost la primul RMA organizat la Brașov, vedeți aici:

RMA 2011 în cuvinte, imagini și emoții!

După trei ediții ale RMA organizate în orașul în care am crescut, la Craiova (2009, 2010 și 2012), și o alta la Iași (2008), organizatorii s-au decis să revină la Brașov datorită primirii călduroase din partea publicului ardelean.

Am avut parte de un public excepţional. Piaţa Sfatului a fost neîncăpătoare pentru zecile de mii de persoane care au venit la decernarea premiilor Romanian Music Awards. Ei ne-au convins că anul acesta pot fi din nou gazda perfectă”, a declarat Giovanni Francesco, organizatorul evenimentului.

Ca în fiecare an, artiştii care vor urca pe scenă vor surprinde cu show-uri unice, iar apariţiile pe Covorul Roşu se anunţă a fi spectaculoase.

Music Channel va transmite LIVE, pe data de 14 septembrie, începând cu ora 19.00 cel mai aşteptat eveniment muzical al anului. Până atunci însă, artiştii nominalizaţi vor putea fi votaţi pe pagina dedicată evenimentului.

Music Pass TIP: Voi unde ați fi vrut să se organizeze RMA 2013? Tot la Craiova, în alte orașe decât cele de până acum sau sunteți încântați de alegerea Brașovului ?

Articol semnat de Diana Ciobotea

Reclame