Liberty Parade 2013 – foto & recenzie eveniment

Liberty Parade 2013 – o mare de oameni

Un mare 13! Așa ar putea fi descris cel mai important eveniment muzical dance din România: Liberty Parade 2013! Cu o tradiție de 13 ani, a 13-a ediție a avut loc la mare, pe 13 iulie la Black Sea Arena situată pe plaja dintre Venus și Saturn.

IMG_9643-2

ATENȚIE! Este interzisă reproducerea, preluarea și/sau modificarea interviurilor, articolelor și a tuturor informațiilor prezentate sub formă de text, imagine, fișier audio/video, fără acordul meu și fără a preciza sursa: Music Pass https://musicandcultureblog.wordpress.com

Linia orizontului a fost cu siguranță zguduită sâmbătă seara, la Liberty Parade, acolo unde aproximativ 80.000 de oameni s-au eliberat prin dans de toate energiile adunate de la ediția din 2012 încoace.

Caravana Liberty Parade

Cea mai mare petrecere de pe litoralul românesc a început la ora 16:00, când Caravana Liberty Parade s-a pus în mișcare de la intrarea în stațiunea Olimp și a trecut prin Neptun, Jupiter și Venus, adunând petrecăreții  aflați la mare, cu destinația finală plaja „Black Sea Arena”.

IMG_9325-2

În cele 3 camioane ale Caravanei au mixat unii dintre cei mai iubiți DJ români, care au încins atmosfera în drum spre scena Liberty: Just 2, Luca M, Andu Câmpu, Cristian Kruger, Dj Sebastian, DJ Razz, Mose N, Asher & Screen, CiuPy & Mihai Bejenaru, DJ Dark & Shidance, Marc Rayen și Doi Deejays.

Vedeta caravanei a fost o mireasă, care se afla cu adevărat în drum spre altar, dar care n-a ezitat să petreacă alături de alții party people costumați în broaște Ninja, mumii ori oameni „cu televizor la cap”.

Liberty Parade Arena

DJ Optick, DJ Andi, Adrian Eftimie, Raoul Russu, Liviu Hodor & Cristi Stanciu, alături de Deepside Deejays & Mona, precum și Radio Killer, Vali Bărbulescu, Christian Green și Vika Jigulina au făcut un show de senzație!

IMG_9451-2

Pe scena Liberty Parade 2013 nu au urcat doar DJ români, ci și nume sonore precum Alex Gaudino și Dr. Kucho! „Destination Calabria” vă sună cunoscut? 😀 Cu Gaudino la platane, Black Sea Arena a devenit noul „Destination Unknown”, în care „we left our jobs, our boss, our cars and our homes”. 

IMG_9654

Dr. Kucho a sărbătorit 20 de ani de când mixează pe scenele din întreaga lume. Pe lângă vibe-ul pozitiv pe care îl au piesele sale, DJ-ul a pregătit o colaborare surpriză: Ellie White a cântat live pe scenă una dintre piesele sale! Cum a perceput DJ Kucho evenimentul, veți afla în curând, direct de la el, dintr-un interviu pe care ni l-a acordat după ce a coborât de pe scenă.

Vibe-uri de 100.000 de wați

Fiecare sunet din fiecare set atent pregătit pentru eveniment a fost transmis de boxele de peste 100.000 de wați direct către marea de oameni care se afla în fața unei scene la fel de mari!

IMG_9389-2

Anul acesta, scena a avut proporții impresionante: a măsurat nu mai puțin de 450 de metri pătrați și a fost flancată de 300 de metri pătrați de led screen-uri. Focuri de artificii, efecte pirotehnice și zeci de dansatori costumați în spiritul evenimentului, toate aceste au putut fi văzute pe scena Liberty Parade 2013.

Felicitări Radio 21 pentru organizarea impecabilă și pentru receptivitatea și atenția cu care au răspuns fiecărei „provocări” lansate de MUSIC PASS. Veți afla despre ce e vorba foarte, foarte curând. Și dacă tot suntem la capitolul „mulțumiri”, pentru disponibilitatea și ospitalitatea cu care ne-au tratat, echipa noastră de reporteri mulțumește Hotelului Sanda din stațiunea Venus. 🙂

Music Pass TIP:  parcurși de caravana și până la ultimele beaturi mixate odată cu răsăritul, Liberty Parade înseamnă cu adevărat libertate să dai frâu liber unor emoții și trăiri unice. Are vibe-ul său, unic și irepetabil. 🙂 Iar dacă sunteți curioși cum s-a distrat mulțimea, cum a arătat locația evenimentului și artiștii, vedeți în galeria foto de mai jos și în cea de pe pagina noastră de Facebook: http://www.facebook.com/MusicPass

Articol semnat de Diana Ciobotea

Credit foto: Alexandra Vasilescu pentru MUSIC PASS

 

ATENȚIE! Este interzisă reproducerea, preluarea și/sau modificarea interviurilor, articolelor și a tuturor informațiilor prezentate sub formă de text, imagine, fișier audio/video, fără acordul meu și fără a preciza sursa: Music Pass https://musicandcultureblog.wordpress.com

Reclame