Un nou videoclip Vunk, – “Așa, și?”

Baieții de la Vunk au filmat ieri clipul piesei “Așa, și?”, lansată acum o lună împreună cu MediaPro Music.

vunk filmare clip asa si - petru ivu

Noul videoclip prezintă o poveste interesantă și amuzantă. CornelGabi, Nicu și Bogdan, adică membrii trupei  VUNK,  au ales să nu fie  protagoniștii noului clip, ci muzicanți de strada, pe care personajele principale le întâlnesc plimbăndu-se prin Capitală.

De acest proiect s-a ocupat Florin Botea, unul dintre cei mai cunoscuți regizori de videoclipuri  din România, clipul cuprinzând mai multe locații din București, printre care și statuia lui Carol I, din Piața Revoluției. Momentul muzical pe care l-au susținut baieții la filmări nu a trecut neobservat de către trecătorii din zonă, astfel că, trupa a fost atracția turiștilor asiatici care le-au făcut numeroase poze artiștilor. Acest lucru a fost  unul cu totul nou, iar reacțiile pozitive din ambele părți nu au încetat să apară:

A fost pentru prima dată când am experimentat cântatul în stradă și a fost foarte distractiv să vedem reacțiile tuturor celor care treceau prin fața noastră, în plimbare pe jos sau cu mașina. După filmarea de ieri avem un respect și mai  mare pentru artiștii stradali, de orice fel” a declarat Cornel Ilie, liderul trupei VUNK.

Music Pass TIP: Single-ul are un vibe pozitiv, care să-ți mențină optimismul pe durata întregii zile – un amestec de entuziasm, încredere, convingere și curaj cu care ne molipsesc baieții de la VUNK.   Așadar, pentru a ne păstra zâmbetul și energia până la debutul videoclipului programat pentru 19 iulie, vă las în compania lyrics video-ului “Așa, și?”.

Redactor MUSIC PASS: Alexandra Vasilescu

Reclame