CRIMINAL Smiley

Somebody help us now, cause Smiley are un nou clip CRIMINAL! 😀

Că se ghidează după sintagma „Mai răruț, că-i mai drăguț!”, ori că știe să-și aleagă foarte bine piesele și momentul lansării acestora, Smiley ne surprinde de la clip la clip. Plăcut, de fiecare dată! 🙂

Smiley - Criminal____

Realizat de echipa HaHaHa Video Production în colaborare cu Iulian Moga, videoclipul ne face martorii unei povești de dragoste imprevizibile, punându-ne pe jar și lăsându-ne în același timp fără cuvinte, ba chiar reușind pe alocuri sa ne și amuze. Filmările au durat mai bine de două zile și s-au desfășurat atât în București, cât și în Dobrogea, locații care au fost surprinse într-o lumina cu totul nouă, ducându-ne cu gândul la un blockbuster Hollywoodian.

„<<Criminal>>  e mai mult decât un clip, e un film de scurt metraj: o poveste de dragoste cu multe răsturnări de situație, care te ține cu  respirația tăiată în fața ecranului așteptând să vezi ce se va întâmpla până la urmă. Sunt convins că o să vă placă”, declară Smiley

Smiley - Criminal_

Produsă în studiourile HaHaHa Production și lansată împreună cu Cat Music, Criminal este o colaborare cu unul dintre cei mai talentaţi rapperi turci – Kaan – și vine cu o abordare fresh în materie de sound, continuând direcția începută odată cu Dead man walking, single ce a fost licențiat în ţari ca – Germania, Rusia, Turcia, Grecia, Cipru sau Ucraina.

Smiley - Criminal

Music Pass TIP: Atât Criminal, cât și Dead man walking urmează să fie incluse pe noul album la care Smiley lucrează în prezent și despre care se anunță că va fi lansat în toamna acestui an. Eu aștept acest album cu mare interes, fiindcă sunt curioasă cum sună piesele în varianta finală, piese pe care le-am ascultat în urmă cu mai bine de un an, chiar în studio, alături de Smiley și câțiva fani norocoși de-ai lui! 🙂  Citește mai multe despre intreaga experiență din studioul HaHaHa!

Reclame