Concert ERIC MARTIN @Hard Rock Cafe

ERIC MARTIN revine la Bucuresti pentru un nou concert acustic. De data aceasta, solistul trupei MR. BIG va concerta vineri, 29 martie 2013, incepand cu ora 21 la Hard Rock Cafe, locul in care legendele rock-ului international si muzica buna isi dau intalnire cu fanii. 🙂

Dupa un after-party de exceptie si un moment muzical memorabil, ambele alaturi de baietii din trupa VUNK, Eric Martin revine in Romania. Cu milioane de fane in anii ’80, rocker-ul american isi cucereste spectatorii prin pasiunea cu care interpreteaza fiecare vers si virtuozitatea cu care isi manuieste cea mai bun prietena, chitara.

893499_10151295168661751_797343822_o

Muzicianul american Eric Martin a devenit cunoscut în anii ’80 ca lider al trupei de hard/glam rock MR. BIG. Succesul internaţional a venit o dată cu lansarea hiturilor “Wild World” sau “To be with you”, însă artistul are o carieră muzicală ce se întinde pe parcursul a 30 de ani, perioadă în care a lansat mai multe materiale discografice ca artist solo sau a colaborat cu trupe precum The Tak Matsumoto Group (un super grup format din membri ai unor trupe din lumea întreagă) alături de care a şi scos album în anul 2004 intitulat “TMG I“.
Eric Martin a fost invitat de artişti precum Michael Bolton, Laura Branigan sau Europe pentru a apărea pe albumele lor, a colaborat cu compozitorul de muzică pentru jocurile video Jun Senoue, iar vocea lui poate fi ascultată pe coloana sonoră a unor filme precum “Iron Eagle” (1986) sau “Teachers” (1984).

MUSIC PASS asteapta cu nerabdare seara de vineri, cand il va reintalni pe artist. Va sugeram sa nu ratati acest eveniment marca Hard Rock Cafe fiindca muzica lui Eric va va da ocazia sa va intoarceti in timp, chiar in adolescenta. 😉

Accesul la eveniment se face pe baza de bilet. Acestea pot fi cumparate:

– online pe iabilet.ro, bestmusic.ro sau pe pagina noastra de FB la preţul de 70 lei pentru biletele cu loc la masă sau 90 lei pentru biletele VIP, cu loc la masă în faţa scenei.
– la Hard Rock Cafe, la preţul de 80 lei pentru biletele cu loc la masă sau 100 lei pentu biletele VIP.

Reclame