Making of MORANDI – Everytime we touch (photo)

Trupa MORANDI revine cu un single de excepție și cu un videoclip pe măsură pentru piesa Everytime we touch. MUSIC PASS a fost la filmările clipului și vă prezintă un photo making of Everytime we touch!

După aproape doi ani de când nu au mai lansat nimic împreună, Randi și Marius Moga revin cu un nou single: Everytime we touch. Fiindcă reacțiile vis-a-vis de piesă au fost mai mult decât bune, băieții au hotărât că trebuie să filmeze și un clip care să depășească orice așteptări.

Cu peste 300.000 de vizualizări în prima săptămână de când a fost urcată pe canalul de Youtube al Famous ProductionEverytime we touch este cadoul perfect pentru toți cei care își împărtășesc iubirea cu sufletul lor pereche, dar și pentru toți cei care se află încă în căutarea jumătății. 🙂

Iubirea este văzută ca o eliberare dintr-o existență singuratică și lipsită de sens, spun artiștii.

Versurile descriu o poveste de iubire, prima întâlnire dintre doi îndrăgostiți, primele priviri, primele emoții, primele atingeri. Protagonistul este Randi, alături de una dintre cele mai apreciate fotomodele din țară. Și pentru că am adus vorba de personaje, regizorul Iulian Moga a hotărât să ilustreze povestea Everytime we touch cu ajutorul unui mim, a unei bufnițe, un cuplu în vârstă, precum și un dansator tatuat si a unei fete timide. 

Care este legatura dintre toate aceste personaje, vom afla cu toții curând, atunci când videoclipul ce marchează revenirea MORANDI va fi lansat. Până atunci, însă, vă provoc să vă imaginați scenariul clipului, în timp ce priviți galeria foto și ascultați Everytime we touch.

Credit foto: Diana Ciobotea

Reclame