Meet & Greet SLASH

Trei dintre fanii Slash care și-au achiziționat bilete la concertul chitaristului american, vor avea ocazia să-și întâlnească artistul preferat, la un Meet & Greet organizat de Phoenix Entertainment.

Dacă ți-ai cumpărat bilet la Slash, avem vești grozave pentru tine! Dacă încă stai pe gânduri, e cazul să mergi să-ți cumperi bilet la primul concert Slash feat Myles Kennedy & The Conspirators ce urmează a fi susținut de artiști la București, marțea viitoare, pe 5 februarie, începând cu ora 19:30 la Sala Palatului.

Meet & Greet Slash

Meet & Greet Slash

După ce biletele la categoriile IV și VIP au fost epuizate, organizatorii de la Phoenix Entertainment anunță vânzarea tuturor biletelor de la categoria I. Astfel, au mai rămas locuri doar la categoriile II și III, disponibile la 220, respectiv 160 de lei. Toți cei care și-au achiziționat bilete sau o vor mai face până pe 4 februarie inclusiv, vor participa la tragerea la sorți pentru o șansă la MEET & GREET SLASH!

Celebrul chitarist va participa la un Meet & Greet nu numai cu cei trei fani norocoși posesori de bilet,  ci și cu un însoțitor al acestora, care, de asemenea, deține un bilet. 

Anunțul fericiților câștigători, precum și condițiile desfășurării întâlnirii cu artistul vor fi făcute publice pe data de 5 februarie pe pagina de Facebook Phoenix Entertainment și pe site-ul oficial al organizatorilor, www.phoenixentertainment.ro

Așadar, dacă vrei să ai șansa de a-l întâlni pe Slash, grăbește-te să-ți cumperi bilet prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe www.eventim.ro.

Music Pass TIP:Te invităm să-ți faci încălzirea cu un TOP 10 piese by/feat. SLASH, care îți garantăm că te va introduce în atmosfera concertului. Enjoy: TOP 10 SLASH

 

Reclame