Top 10 SLASH

Doar o săptămână ne mai desparte de primul concert SLASH în România!

Rockeri din toate colțurile țării, adunați-vă! 😀 Marți, 5 februarie, începând cu ora 19:30, Sala Palatului din Capitală va răsuna pe acordurile lui SLASH, într-un concert organizat de Phoenix Entertainment. Evenimentul nu trebuie ratat, întrucât alături de Slash, pe scenă vor urca Myles Kennedy, solistul trupei Alter Bridge și cei de la The Conspirators, iar încălzirea va fi asigurată de trupa byron.

MUSIC PASS celebrează sosirea lui Saul Hudson aka SLASH în România, printr-un top 10 SLASH. Dacă vă întrebați top 10 ce, n-aș putea să vă răspund, căci titulatura de „top 10 piese/hituri/single-uri” mi se pare insuficientă pentru a descrie capodoperele muzicale care s-au născut din măiestria cu care artistul mânuiește chitara. Cert e că acesta nu este un top obișnuit în care să regăsiți doar clipuri oficiale sau doar piese de la Guns’n’Roses, ci unul în care am strâns melodii din mai toate proiectele în care virtuosul chitarist a fost implicat, precum și momente LIVE, căci doar la showurile face2face with Slash poți simți cu adevărat fiecare riff, fiecare flanger, fiecare shred.

3, 2, 1: SLASH! 😀

1.Guns N’Roses – November Rain:

2.Michael Jackson feat. Slash – Give in to Me:

3.Slash feat. Chester Bennington & Joe Satriani – Whole Lotta Love:

4.Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators – Blue Jam / Anastasia:

5.Guns N’Roses – Sweet child o’ Mine:

6.Velvet Revolver – Sltiher:

7.Slash feat. Adam Levine – Gotten:

8.Slash feat. Myles Kennedy – Back from Cali:

9.Slash’s Snakepit – Beggars & Hangers on Acoustic:

10.Best Solos of Slash in Guns N’Roses:

Music Pass TIP: Pentru mine, concertul Slash în România reprezintă întâlnirea cu legende muzicale rock și nu numai: de la Guns N’Roses la Michael Jackson, Chester Bennington, Joe Satriani și mulți, mulți alții. Prezența mea, prin intermediul blogului meu, mă face să mă simt extrem de onorată la gândul că îl voi putea surprinde în imagini de la doar câțiva metri pe omul cu jobenul, care mi-a marcat o parte din adolescență. 😀

Așadar, vă aștept pe toți marțea viitoare, pe 5 februarie, la Sala Palatului să respirăm cam două ore de muzică, nu glumă, alături de Slash feat. Myles Kennedy and The Conspirators și în deschidere cu byron.

Grăbiți-vă să vă cumpărați bilete, căci categoria IV si locurile de la VIP s-au EPUIZAT! Biletele rămase sunt disponibile la prețurile de 260, 220, 160 și prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe www.eventim.ro.

Yours forever rock hearted,

Diana Ciobotea

Reclame