Concert Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators – Sala Palatului

Slash va concerta peste fix o lună, la Sala Palatului din București, alături de Myles Kennedy și The Conspirators.

Anul concertelor lui 2013 debutează cu rock pur și acorduri de chitară care vor face Sala Palatului să răsune prin hit-urile care ne-au marcat adolescența și tinerețea. Dacă încă mai porți în suflet piesele Guns’N’Roses, Velvet Revolver ori Slash’s Snakepit, nu trebuie să ratezi întâlnirea cu unul dintre cei mai iscusiți chitariști ai lumii, la concertul ce va avea loc pe 5 februarie, începând cu ora 19:30, la Sala Palatului din Capitală.

Slash concert big_photo_3

Slash, pe numele său adevărat Saul Hudson, este unul dintre cei mai apreciați chitariști ai lumii. Cu o carieră de peste 30 de ani în muzică, mare parte din ei petrecuți în trupe care au scris istorie, precum Guns’N’Roses (11 ani) și Velvet Revolver (6 ani) și cu single-uri care nu ar fi devenit eterne fără iscusința cu care mânuiește el chitara, Slash va păși pentru prima dată pe pământ românesc pentru un concert ce se anunță a fi de neuitat.

Alături de solistul Myles Kennedy și de trupa The Conspirators, Slash va interpreta piese arhicunoscute, precum și melodii recent lansate, odată cu albumul „Apocalyptic Love„. Colaborarea dintre aceștia a început în anul 2010, odată cu lansarea albumului solo „Slash„, moment în care celebrul chitarist l-a întâlnit pe solistul și chitaristul trupei Alter Bridge, Myles Kennedy. Pe scena Sălii Palatului, formula Slash feat. Myles Kennedy & The Conspirators, îi va reuni pe Slash (chitară), Myles Kennedy (vocal), Todd Kerns (bas) şi Brent Fitz (tobe).

Primul concert Slash în România face parte din turneul de promovare al albumului „Apocalyptic Love„, lansat pe 21 mai 2012. Show-ul ce va avea loc marți, 5 februarie 2013, începând cu ora 19:30 la Sala Palatului este organizat de Phoenix Entertainment. Biletele sunt disponibile la prețurile de 360 lei (VIP), 260, 220, 160 si 100 de lei, prin rețeaua Eventim, magazinele Orange, Vodafone și Domo, librăriile Humanitas și Cărturești, la casa de bilete a Sălii Palatului și online, pe http://www.eventim.ro.

MUSIC PASS vă invită să vă faceți încălzirea pe „Sweet Child O’ Mine„!!! 😀

Reclame