Miss Blogo-Craciunita 2012 (Editia a II-a)

Concursul Miss Blogo-Crăciunița a ajuns la cea de-a doua ediție! În 2012 a venit rândul altor cinci artiste să fie nominalizate în cadrul concursului creat exclusiv de blogul Music Pass.

Pentru că cele trei zile de Crăciun au trecut așa de repede, Music Pass vă propune să rămânem în atmosfera colindelor. Anul acesta aveți de ales din cinci colinde sau cântece dedicate Crăciunului lui 2012, interpretate de Shaka Muv, Alexandra Ungureanu, Elena Gheorghe, Andreea Crepcia și Tara.

Miss Blogo-Craciunita 2012

Miss Blogo-Craciunita 2012

Fie că sunt coveruri după colinde celebre sau piese adaptate spiritului Sărbătorilor de iarnă, fie că sunt creație proprie artistelor care le interpretează, la cea de-a doua ediție a concursului Miss Blogo-Crăciunița Anului 2012, de această dată, vă puteți susține favorita cu un simplu vot.

Mecanism:

MUSIC PASS vă sugerează să ascultați toate cele cinci colinde, apoi, să-l votați pe cel care v-a plăcut cel mai mult. Mecanismul de votare este unul simplu. Fiecare dintre voi are dreptul să voteze colindul/artista preferat/ă o dată la 12 ore. Perioada de votare începe de astăzi, 28 decembrie 2012 și va dura până pe 04 ianuarie 2013, timp în care vă puteți susține favoritele ZILNIC, de două ori pe zi. Cea de-a doua câștigătoare a titlului de Miss Blogo-Crăciuniță va fi anunțată oficial pe 5 ianuarie 2013.

Despre Miss Blogo-Crăciunița: Concursul a debutat în anul 2011, atunci când Antonia, INNA, Corina, Ellie White și Amna au fost nominalizate pentru titlul de Blogo-Crăciunița Anului 2011. Câștigătoarea competiției a fost Antonia cu al său cover Santa Baby. La aflarea veștii, Antonia s-a bucurat enorm și a spus că abia așteaptă să-i fie înmânată diploma de Blogo-Crăciuniță pe care o va pune alături de celelalte distincții și trofee muzicale. Miss Blogo-Crăciunița este un concept inventat exclusiv de către blogul MUSIC PASS, la acea vreme denumit Diana’s Music & Culture Blog și își propune să devină tradiție. 😀

Iată nominalizările:

Shaka Muv – Amazing Grace:

Alexandra Ungureanu – Cel mai frumos cadou:

Elena Gheorghe – De Crăciun:

Andreea Crepcia – Christmas Time:

Tara – Iarnă de vis:

Te-ar mai putea interesa și:

Top cinci Crăciunițe muzicale: https://musicandcultureblog.wordpress.com/2011/12/23/top-5-craciunite-muzicale/

Antonia este Blogo-Crăciunița anului 2011: https://musicandcultureblog.wordpress.com/2011/12/26/antonia-este-blogo-craciunita-anului-2011/

Spor la VOT! 🙂

Reclame