Concert Vunk LIVE la Polivalenta – Recenzie + Foto & Interviu

Cornel Ilie, Gabi Maga, Nicu Sarghea și Bogdan Crucianu, adică trupa VUNK, au demonstrat miercuri seară că și în România se pot organiza concerte „ca afară”.

Trupa VUNK - Concert la Sala Polivalentă (14.11.2012)

Trupa VUNK – Concert la Sala Polivalentă (14.11.2012)

La Sala Polivalentă din Capitală au răsunat acorduri înălțătoare de chitară, bass, iar tobele lui Sarghea au bătut în ritmul inimilor celor peste 5000 de fani veniți la concertul de lansare a celui mai nou album VUNK.

Aseară mi s-a împlinit un vis și am umplut Sala Polivalentă. Am fost la toate spectacolele mari sau evenimente sportive și, mereu, mi-am dorit să ajungem să avem forța să strângem atâta lume acolo. Ne bucură extraordinar de mult încrederea publicului în ce cântăm noi. Sunt foarte mândru și de faptul că am cântat pe aceeați scenă cu niște artiști așa de valoroși cum au fost invitații noștri de aseară. Visul meu și al nostru nu se oprește aici. Abia a început.” a declarat Cornel Ilie.

Discografia – de la VANK la VUNK

După „Independent”, „Voyeur”, „6 piese de 5 stele”, „În haine noi”, „Best of Vank” și „Ca pe vremuri” a sosit rândul albumului „Nu scapă nimeni (fără emoții)” să se audă la maximum din difuzoarele fanilor VUNK. Cel de-al șaselea material discografic al trupeia fost lansat în urmă cu o săptămână împreună cu Gazeta Sporturilor și a înregistrat deja vânzări de peste 20.000 de exemplare.

VUNK - „Nu scapă nimeni (fără emoții)”

VUNK – „Nu scapă nimeni (fără emoții)”

„Nu scapă nimeni (fără emoții)” conține 10 piese, printre care single-ul Scapă-mă de ea+ două bonus track-uri:

  • Pleacă feat. Antonia:
Antonia și Cornel Ilie la Sala Polivalentă

Antonia și Cornel Ilie la Sala Polivalentă

  • Altcineva, în colaborare cu Puya.

    Puya feat Vunk LIVE la Sala Polivalentă (14.11.2012)

    Puya feat Vunk LIVE la Sala Polivalentă (14.11.2012)

Artiștii de pe album, direct pe scena Sălii Polivalente

Andra a deschis seria artiștilor invitați de trupa Vunk, pentru a le fi alături la cel mai important concert din carieră. De departe, cea mai romantică piesă a serii a fost „Numai la doi”, un duet memorabil, atât prin sensibilitatea versurilor, cât și prin interpretare.

Duet Andra și Cornel Ilie (VUNK) - „Numai la doi” LIVE la Sala Polivalentă

Duet Andra și Cornel Ilie (VUNK) – „Numai la doi” LIVE la Sala Polivalentă

O altă prezență extrem de elegantă la concert a afișat Monica Anghel. Piesa „Ploaie fără nori” a reconstruit atmosfera de jazz a anilor ’50. Vocea Monicăi s-a îmbinat perfect cu trompeta și pianul care au acompaniat-o, iar publicul a completat momentul cu aplauze.

Monica Anghel & Vunk - „Ploaie fără nori” - Sala Polivalentă

Monica Anghel & Vunk – „Ploaie fără nori” – Sala Polivalentă

„Artificii pe tavan” à la Smiley

Dacă Andra a adus sensibilitate show-ului, Puya rapping, Monica Anghel eleganță și Antonia naturalețe, Smiley a condimentat spectacolul cu energie debordantă. 

Smiley feat. Vunk - „Artificii pe tavan”

Smiley feat. Vunk – „Artificii pe tavan”

Aaaand special guest, right from USA, Eriiiiic Maaaaaaartin! 😀

Sosit tocmai de peste Ocean, solistul trupei Mr. Big, Eric Martin, a fost invitatul special al serii. Acompaniat de Vunk, rocker-ul a interpretat piesa „To Be With You„, unul dintre hit-urile anilor ’90.

Eric Martin & Vunk - "To Be With You" LIVE la Sala Polivalentă din București

Eric Martin & Vunk – „To Be With You” LIVE la Sala Polivalentă din București

Eric Martin se află în plin turneu european, alături de „cea mai bună prietenă a sa, chitara”! 🙂 Show-ul susținut de artist în True Club, imediat după concertul de la Polivalentă, a încheiat seara în care nimeni „nu a scăpat fără emoții”, reprezentând totodată și afterparty-ul lansării albumului băieților de la VUNK.

Music Pass TIP: Imediat după concert, am stat de vorbă cu Eric, în cadrul unui interviu acordat în EXCLUSIVITATE pentru blogul MUSIC PASS. Nu vă spun decât atât: cadrul interviului a fost o premieră și pentru mine, iar atmosfera este una extrem de degajată, așa, la fel ca în State. 😉 Rămâneți aproape de MUSIC PASS, căci în curând îl voi publica. 🙂

BONUS: MUSIC PASS a depășit pragul de 70.000 de vizualizări, în timp ce acest articol a fost cap de afiș pe blog. În semn de mulțumire pentru voi, dragii mei cititori, dar și pentru băieții din trupa VUNK, MUSIC PASS vă răsplătește cu un interviu realizat de Diana Ciobotea împreună cu Gabi Maga (chitară) din trupa VUNK.

Te invit să citești și un interviu cu Cornel Ilie aici: https://musicandcultureblog.wordpress.com/2012/11/11/interviu-cornel-ilie-despre-ema-2012/

Hai și pe Facebook, ca să fii primul care află noutățile de pe MUSIC PASS: http://www.facebook.com/MusicPass

Credit foto: Diana Ciobotea 

Reclame