Concert Andra – LIVE @Garajul Europa FM

Andra a concertat aseară pentru prima oară în Garajul Europa FM.

Andra Live @Garajul Europa FM

Andra Live @Garajul Europa FM

„What about us”, „Doar o clipă”, „Something New” și „Dragostea rămâne” sunt doar câteva dintre piesele pe care Andra le-a interpretat alături de trupa Zero, seara trecută, în Garajul Europa FM.

Am spus că voi face o petrecere atunci când voi ajunge la 200 de mii de like-uri. Și am trecut de 200 de mii, dar n-am mai făcut petrecerea pentru că am avut foarte multe proiecte. Concertul Live în Garaj e o șansă bună să mă revanșez: să veniți aici, la concert!” și-a îndemnat Andra fanii în cadrul emisiunii „Deșteptarea”, difuzată la același post de radio.

Și au venit în număr mare! 🙂 De la copii de doi ani, la membrii fanclubului Andra, până la bunicuțe cu nepoțeii topiți după candoarea Andrei, cu toții au spus „Prezent!” atunci când MC-ul George Zafiu a dat startul petrecerii-concert. Garajul a fost neîncăpător, motiv pentru care organizatorii au montat afară ecrane.

Andra – setlist de la începuturi și până în prezent

Fie că ați devenit fani ai Andrei încă de la începuturile carierei sale muzicale, fie că v-a cucerit recent cu vocea sa, în setlist-ul concertului s-au regăsit piese din toate perioadele. Sub acompaniamentul trupei Zero, primele acorduri care au răsunat în Garaj au fost ale single-ului de debut „În noapte mă trezesc”. S-a continuat apoi cu recentul hit „What about us și cu „Dragostea rămâne”.

Andra și Laur, solistul trupei Zero

Andra și Laur, solistul trupei Zero

Andra feat. fans

Pe lângă coveruri de la Natasha Bedingfield, Adele și Amy Whinehouse, Andra a pregătit două colaje a câte trei piese fiecare, ce au impulsionat publicul să cânte cât a putut de tare. Colajul  românesc a cuprins hit-uri precum: „Femeia”, „Doar o clipă” și „Vreau sărutarea ta”, iar cel în engleză: „Something New”, „Telephone” și „Unfaithful”.

Andra și fanii din Garajul Europa FM

Andra și fanii din Garajul Europa FM

Andra și invitații săi

Printre oaspeții de seamă la concert s-au numărat tatăl Andrei și soțul, Cătălin Măruță, pe care Andra „l-a dojenit” cu drag pentru că a dat iar din casă, atunci când i-a povestit lui George Zafiu că ea obișnuia să-i cânte piesa „One Moment in Time” a regretatei Whitney Houston și că-i iese tare bine.

Andra concert Live in Garaj

Andra concert Live in Garaj

Andra n-a avut încotro și a trebuit să o cânte. 🙂 Momentul a dat fiori pe spatele celor prezenți, care au încheiat momentul cu ropote de aplauze. 

Andra și Adi Cristescu - „Colț de suflet” Live in Garajul Europa FM

Andra și Adi Cristescu – „Colț de suflet” Live in Garajul Europa FM

Adi Cristescu a fost și el prezent pentru a cânta piesa „Colț de suflet”, iar What’s Up a acompaniat-o pe Andra în încheierea recitalului, evident, cu hit-ul „K la Meteo”, aflat în heavy-rotation pe toate stațiile muzicale.

Andra și What's Up - „K la Meteo” Live in Garajul Europa FM

Andra și What’s Up – „K la Meteo” Live in Garajul Europa FM

Seara a emoționat-o pe Andra, care a declarat treptat că i-au mai trecut emoțiile datorită publicului minunat, însă sentimentele puternice s-au mutat de cealaltă parte a baricadei. O fană de doar câțiva anișori a rugat-o pe Andra să-i cânte un colind. Micuța a acompaniat-o pe artistă, dar când colindul a devenit mai intens, cea mică a fost năpădită de emoții și a început să plângă, îmbrățisând-o puternic pe Andra.

Colind cu emoții - Andra și micuța sa fană

Colind cu emoții – Andra și micuța sa fană

Concertul Andrei a mai scris o filă în cartea show-urilor încheiate și organizate cu succes și profesionalism de echipa Europa FM. Până la următoarea cântare, de peste două săptămâni, vă invit să vedeți albumul foto al concertului de pe Facebook, realizat de MUSIC PASS. Îl găsiți aici: http://www.facebook.com/media/set/?set=a.399237750146150.90037.280822875320972&type=1&l=54f4afd76c

Credit foto: Diana Ciobotea

Reclame