Doua saptamani pana la EMA 2012

Două săptămâni! Atât ne mai despart de Europe Music Awards, unul dintre cele mai importante evenimente muzicale din lume.

Artiștii de dincolo de Ocean și cei din Europa își dau întâlnire pe 11 noiembrie la Frankfurt, acolo unde va avea loc cea de XIX-a ediție a Europe Music Awards (EMA).

Alicia Keys, Pitbull, Taylor Swift, Muse, No Doubt, Carly Rae Jepsen, fun. și Rita Ora sunt doar câteva dintre numele anunțate deja pentru a urca pe scena Festhalle din Frankfurt. Modelul Heidi Klum va fi gazda acestui eveniment, la care vor fi acordate 16 trofee. Puteți vedea nominalizații la fiecare dintre cele 16 categorii și să vă votați favoriții pe site-ul oficial al premiilor: http://ro.mtvema.com/voteaza

Not just Europe, but the whole world

La EMA există o categorie WorldWide Act European Nominee, în cadrul căreia sunt nominalizați artiști din toate colțurile lumii. Cel mai relevant exemplu este PSY. Artistul coreean, cu cel mai viral videoclip din lume „Gangnam Style”, va fi prezent la Frankfurt.

România nu se lasă mai prejos și are reprezentanții ei de seamă, aleși chiar de voi. Trupa Vunk va pleca în Germania pentru a marca prezența României la acest eveniment, de unde artiștii români și a lor muzică apreciată la nivel global nu pot lipsi. VOTEAZĂ-i și tu pe Cornel Ilie & Co., în doar doi timpi și trei mișcări. 😀

Cum votezi:

  1. Intră pe: http://ro.mtvema.com/voteaza
  2. Dă click pe secțiunea “WorldWide Act European Nominee”, ultima secțiune a coloanei din stânga.
  3. În josul paginii vei găsi secțiunea “Romania – Vunk”, asa că, apasă “VOTEAZĂ” și gata!

Fii martor la EMA 2012!

Dacă ai drum la Frankfurt sau ești deja acolo, pe 11 noiembrie mergi la Frankfurt Festhalle. Adresa și alte informații poți găsi aici.

Cei care nu aveți posibilitatea să ajungeți la premii, puteți vedea tot ce se petrece la EMA 2012 LIVE pe Mtv Romania, duminica, 11 noiembrie, de la ora 21:00 CET. 🙂

Music Pass TIP: Rămâneți pe MUSIC PASS pentru un interviu cu solistul trupei Vunk, Cornel Ilie, în care artistul povește despre EMA, noul album, concertul de la Sala Polivalentă și multe altele. Soon on MUSIC PASS!

Reclame