Steve Vai – al treilea concert in Romania

10 zile! Atât a mai rămas până când Steve Vai va concerta pentru a treia oară în România.

Steve Vai este unul dintre cei mai iscusiți chitariști ai lumii. Cu șapte albume de studio la activ, artistul a revenit în vara lui 2012 cu un nou material discografic, „The Story of Light”, pentru promovarea căruia a inclus și țara noastră în turneu. Astfel, cel de-al treilea concert Vai de pe plaiuri mioritice va avea loc joi, 1 noiembrie, la Sala Palatului din Capitală.

Concertul ce promite să transforme Sala Palatului într-un templu al acordurilor de chitară, va fi deschis cu un recital susținut de Beverley McClellan, finalistă a competiției The Voice America. Artista a înregistrat împreună cu Vai două dintre cele 12 piese de pe noul album: „John The Revelator” și „Book of the Seven Seals ”.

Steve Vai The Story Of Light Cover

Steve Vai The Story Of Light Cover

Deținător a trei trofee Grammy și membru al proiectului G3 Concert Tour, alături de fostul său mentor Joe Satriani și de John Petrucci, Steve Vai este unul dintre artiștii care se preocupă de noile generații de talente. Prin fundația „Make The Noise” și bursa „Steve Vai Guitar”, artistul susține tinerii pentru care tainele chitarei au fost descifrate deja, dar care nu au o situație financiară tocmai bună. Mediul academic nu-i este deloc străin, căci Vai predă chitară la Berklee College of Music.

Bilete la „The Story of Light”

Biletele pentru concertul Steve Vai de la Sala Palatului din Bucureşti se găsesc la diferite categorii de preţ, în funcţie de distanţa faţă de scenă:

Categoria I: 265 lei
Categoria II: 210 lei
Categoria III: 165 lei
Categoria IV: 125 lei
Categoria V: 90 lei

Biletele pot fi achiziţionate  online, de pe www.myticket.ro, dar şi din reţeaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, librăria Mihai Eminescu şi de la Sala Palatului.

Reclame