Cabron feat Pacha Man & Jazzy Jo – Arata-le la toti

Rețeta pentru 100 % optimism, curaj și încredere în visurile tale! 🙂

Cabron feat. Pacha Man & Jazzy Jo - „Arata-le la toti”

Cabron feat. Pacha Man & Jazzy Jo – „Arata-le la toti”

Cabron, Jazzy Jo și Pacha Man ne încurajează să ne înarmăm cu entuziasm și să intrăm în lupta pentru îndeplinirea idealurilor noastre. Și o fac cât se poate de convingător, căci single-ul „Arată-le ce poți” îndeplinește toate condițiile pentru a fi calificat drept imnul noii generații de care depinde schimbarea, indiferent de domeniu.

„Cred ca în viață e important să urmezi calea pe care o consideri a fi cea mai bună pentru tine și să nu te lași influențat de cei din jur. Să ai încredere în visul tău și să nu renunți, chiar dacă piedicile sunt multe.” , declară Cabron.

Iulian Moga – de la regizor la actor

Clipul „Arată-le la toți” spune povestea a doi prieteni buni, interpretați de Alex Velea și Iulian Moga, care aleg la un moment dat să meargă pe drumuri diferite în viață. Filmările au durat nici mai mult, nici mai puțin de 20 de ore și s-au desfășurat în mai multe locații din București: pe străzile cartierului Sălăjan, la Spitalul Colentina și în subsolul unei clădiri vechi, regia clipului fiind semnată de același Iulian Moga.

PiesaArată-le la toția stârnit un adevărat buzz în mediul online. În cele aproape trei luni trecute de la lansare, single-ul a depășit 1,5 milioane de vizualizări. Efectele melodiei s-au manifestat nu doar în rândul ascultătorilor, ci și în cel al membrilor echipei HaHaHa Production. A fost nevoie de o tragere la sorți pentru a se decide care dintre ei va primi un rol în clip. Norocoșii sunt: Mihai Ristea, Boier Bibescu, Serban Cazan, DJ CellBlock, Crocodealer, precum si noul lor coleg de la studio, Max Kissaru.

Music Pass TIP: Dacă vi se pare că o cunoașteți pe Jazzy Jo de undeva, să știți că nu vă înșelați. Ioana Sihotă, pe numele său adevărat, colaborează cu trupa lui Alex Vasilache & Co., adică Jukebox. Și că veni vorba de Alex, Velea de această dată, mi se pare o alegere inspirată pentru rolul de personaj principal în acest clip. Am trei argumente: are experiență în domeniu (cinematografie: „Un film simplu”, „Nașa”) și cel mai important, el însuși este un exemplu că dacă vrei, se poate să ajungi sus. Plus că e unul dintre cei mai pozitivi oameni pe care i-am întâlnit vreodată, la fel de pozitiv precum piesa. Nu mă credeți. Luați de citiți povestea unei zile petrecute alături de Alex Velea și vă veți convinge singuri. 🙂

Reclame