Music Pass – Crawls back in!

Gata cu vacanța! 😀 Diana Ciobotea și Music Pass reiau activitatea pe blog începând de astăzi. De ce tocmai de azi? Află în articolul care urmează.

București, 06.10.2012

Sună a comunicat de presă. Nu e. Deși, ar putea fi cel care anunță reînceperea activității pe blogul pe care îl citești chiar acum. 🙂

MUSIC PASS

După aproape două luni de vacanță, MUSIC PASS se reîntoarce la activitatea cu care v-a obișnuit în cei doi ani de viață, recent împliniți. Am ales să revin astăzi, fiindcă știu că printre voi, cititorii, există un procent foarte mare de fani ai trupei LINKIN PARK (fapt care mă bucură enorm, între noi fie vorba 😉 ). Și cum tocmai astăzi se împlinesc 4 luni de când trupa a concertat la București, trebuia ca această zi să fie consemnată în istoria evenimentelor povestite pe blog.

Bucharest (Book A Rest :P) for my head

Pentru mine și pentru mulți dintre voi, Bucureștiul reprezintă, într-adevăr, locul în care ne desfășurăm activitățile cotidiene. Chiar dacă suntem veniți din toate colțurile țării, aici ne-am găsit rostul și aici ne simțim în largul nostru. Well, nici băieții de la LINKIN PARK nu aveau nicio legătură cu Bucureștiul, asta până în seara primului concert al lor în România. Țara noastră, dar mai ales publicul, tind să cred, i-a cucerit, capitala României devenind A place for their heads! 😀 Check it out!

Music Pass TIP: Filmarea de mai sus a fost realizată de Staff-ul trupei la concertul din București și a fost postată în cadrul organizației Linkin Park Underground 11. Pentru cei care nu sunt tocmai familiarizați cu trupa, piesa se numește „A place for my head”, inclusă pe albumul de debut „Hybrid Theory”.Titlul filmării este o adaptare după titlul piesei, ceea ce pe noi, fanii români, trebuie să ne facă extrem de mândri. Am dreptate? 🙂

Reclame