PREMIERA: Jay Jay feat Inspire Project – La Mamaia

„La Mamaia” își mută poziția geografică din Dobrogea, pe coordonatele MUSIC PASS, căci este ora 16, deci momentul PREMIEREI clipului „La Mamaia”, prezentat de Jay Jay și Inspire Project!

Jay Jay - La Mamaia

Jay Jay – La Mamaia

La Mamaia” e aici! Vorbim de un videoclip și nu de stațiunea în sine. Însă, după ce veți viziona clipul și veți asculta versurile piesei lui Jay Jay – „La Mamaia”, veți simți deja nisipul pe tălpi și briza, cu aerul sărat de mare.

Produs în studiourile Inspire Records, de către compozitorul Andi Irimia, alături de Ioan Neacșu și de producătorul Tiberiu Irimia, single-ul „La Mamaia” are toate șansele să devină imnul stațiunii cu același nume sau măcar imnul celor care aleg să-și petreacă vacanța de vară la mare. Interpretată de Jay Jay, un artist într-ale muzicii și picturii, fost forbalist și de profesie avocat, piesa reprezintă revenirea în peisajul muzical a acestuia, după 5 ani de pauză.

În regia lui Nicu Straton, clipul piesei „La Mamaia” a fost filmat pe plajele statiunii cu acelasi nume. Filmarile au durat 24 de ore. In clip o regasim pe Valentina Tanasescu,  un fotomodel piteștean, in rolul de iubita a lui Jay Jay. Ea nu este singura prezență feminină din clip. Pentru a adăuga savoare cocktail-ului muzical „La Mamaia”, vocea actriței Ramona Olteanu acompaniază acordurile de chiatară și versurile lui Jay Jay.

Jigman VICTOR Alexandru aka Jay Jay a abordat, în trecut, stilul Sweet House, Pop/Dance. Printre single-urile din portofoliul său se numără Mai stai produs de Smiley si Randi, Iubeste ca mine și Iubirea mea ambele feat Lora.

Music Pass TIP: Veți avea șansa să-l cunoașteți mai bine pe Jay Jay, din interviul acordat în EXCLUSIVITATE pentru acest blog, pe care îl veți putea citi imediat după lansare.

Acum, „hai cu toții la Mamaia, frumos la playa, hai veniți, veniți, veniți, nu vă opriți”! Am și reținut versurile… 😀

Reclame