Mandinga – Primii 10 ani!

2012 – zece ani de Mandinga, reprezentarea României la Eurovision, un documentar de excepție despre evoluția trupei, „Zaleilah” peste tot și zeci de mii de fani alături la fiecare pas!

Aniversare Mandinga - „Primii 10”

Aniversare Mandinga – „Primii 10”

După ce și-au trimis preferații direct pe scena Eurovisionului din Baku, în Azerbaijan, prin voturile lor, Mandinga apelează din nou la fanii responsabili de succesul lor. De data aceasta, cei șapte membrii ai trupei oferă admiratorilor muzicii lor șansa de a alege viitorul single Mandinga. Și au de unde!

Trupa continuă colaborarea cu Costi Ioniță. Pe lângă hit-ul „Zaleilah”, alte două piese au luat naștere în studioul compozitorului. Este vorba de „Papi Chulo” și „Colours„. Le puteți asculta și voi, mai jos, însă nu înainte de a vă anunța că cei de la Mandinga își lansează noul album„Club de Mandinga”, joia viitoare, pe 12 iulie în club Le Gaga din București.

Și mie îmi plac foarte mult cei de la Mandinga, care m-au cucerit cu fussion-ul lor de latin-jazz, în urmă cu mai bine de 6 ani. Așadar, dacă ar fi să aleg între cele două piese, aș merge peColours„, chiar dacă „Papi Chulo” cred că ar avea mai multă priză la public. 

Nu în ultimul rând, vreau să-i felicit pe Elena, Ciupi, Omar, El Nino, Tony, Zach, dar mai ales pe Alex Burcea pentru „Primii 10”, documentarul care prezintă evoluția trupei în cei 10 ani de viață. Filmul a fost realizat chiar de el, Alex fiind student la Regie. Despre pasiunea sa pentru arta regizorală ați mai putut citi aici.

MUSIC PASS a luat parte la lansarea filmului documentar din data de 28 iunie, la cinema Hollywood Multiplex din București Mall. Tot atunci, membrii trupei Mandinga au lansat un nou concept de show, cu care au de gând să poposească în toate cinematografele din cele mai mari orașe ale țării. MANDINGA Live Cinema este o premieră în România, fiindcă îmbină proiecția de film cu interpretarea LIVE a celor mai cunoscute piese ale trupei.

La Mulți Ani, Mandinga! Să ne vedem și la aniversarea a 20, a 30, 40 și chiar 50 de ani de Mandinga! 😀 Chiar mi-aș dori să-l văd pe Ciupi pe la 70 de ani cum bate în tobe. 😉 Fotografii de la aniversarea a 10 ani de Mandinga găsiți pe pagina de Facebook MUSIC PASS. (Credit foto: Diana Ciobotea)

Deci, care dintre cele două piese de mai jos să fie următorul single Mandinga? 😀

Mandinga – Papi Chulo:

Mandinga – Colours:

Reclame