O luna de la concertul LINKIN PARK in Romania!

În urmă cu fix o lună, 13 000 dintre noi ne aflam în fața unui vis împlinit: Chester, Mike, Joe, Brad, Rob și Phoenix, adică trupa LINKIN PARK pentru prima dată pe o scena din România, la doar câțiva metri de noi, într-o seară magică de 6 iunie 2012, la Romexpo!

Linkin Park show in Romania  - foto: Diana Ciobotea

Linkin Park show in Romania – foto: Diana Ciobotea

Vă vine să credeți, dragi fani LINKIN PARK, că a trecut deja o lună de la concertul pe care l-am așteptat cu toții ani de zile? Eu de fiecare dată când aud piesa „Tinfoil”, cu care a debutat concertul din România, retrăiesc momentul în care i-am văzut pe viu, pe cei 6 muzicieni preferați ai vieții mele. 😀

MUSIC PASS ocupă #3 in Google pe subiectul concertului LP!

Zic să ne amintim ce s-a întâmplat în urmă cu o lună, cum altfel decât prin recenzia de la concertul LP publicată  pe MUSIC PASS în EXCLUSIVITATE!

https://musicandcultureblog.wordpress.com/2012/06/07/exclusiv-informatii-la-cald-despre-concertul-linkin-park-in-romania/

Voi ați adus acest material de suflet DIRECT pe locul 3 în afișările de pe Google, prin miile de accesări. Vă mulțumesc și ca să vă convingeți, dați un search cu „concert Linkin Park”. 😀

MUSIC PASS – Street Soldier Blog 4 Romania

Fanii LINKIN PARK sunt, cu siguranță, familiarizați cu termenul de Street Soldier. Acesta desemnează o persoană, fan al unei trupe, care o promovează prin diferite mijloace. Când activam ca Street Soldier, pe vremea mea (acum aproape 9 ani 😛 ), făceam mici graffiti-uri cu însemnele trupei (pe băncile de la școală, mainly :)) ), colecționam postere, articole și dacă aveam dubluri făceam schimb cu ceilalți membrii ai comunității LP Street Soldiers din România. Mai multe aflați din articolul în care veți descoperi istoria Linkin Park în ceea ce mă privește.

https://musicandcultureblog.wordpress.com/2012/05/30/ce-inseamna-linkin-park-pentru-mine/

Acum, cu new/social media, Street Soldierii desfășoară o mulțime de activități online. MUSIC PASS e în pas cu tehnologia și vă invită pe pagina de Facebook a blogului, acolo unde vă vom ține la curent cu diversele apariții online ale trupei, concerte sau interviuri cu băieții de la LINKIN PARK, în timp real.

LIKE => http://www.facebook.com/MusicPass

20:20 – ora concertului

Pentru că este ora 20:20, dar 6 iulie de această dată, vă propun să vedeți scurte secvențe din concertul susținut de băieți în România și filmate chiar de echipa acestora. Să sperăm că în seria LP TV -urilor vor include mai multe imagini de la București. Oricum, e ceva, dacă le-au ales pentru montajul în care Mike Shinoda vorbește despre un nou PC personalizat cu materiale ale trupei.

Reclame