Videoclip Alex Velea – Minim Doi

Piesa asta are beat, „Minim Doi” e clar un hit! 😀

Alex Velea a lansat clipul verii: „Minim Doi”, vizionat de peste 250.000 de ori pe Youtube în mai puțin de 24 de ore!

Alex Velea - Minim Doi

Alex Velea – Minim Doi

Alex Velea e un romantic! Artistul își cântă dragostea pentru soția sa, Ana, cu fiecare cântec. Și o face asemenea unui cameleon, trecând de la balade, la piese pline de ritm și energie. 😀

După ce a lansat super-apreciatul single „Când noaptea vine, Alex revine cu o piesă de vară.Minim Doi s-a auzit pentru prima dată la Romanian Music Awards 2012. De pe scena amplasată în centrul Craiovei, adică direct acasă la Alex. De la cei peste 50.000 de oameni aflați în Piața Mihai Viteazu pe 8 iunie, single-ul a ajuns la urechile tuturor, căci a fost rapid inclusă în playlist-urile radiourilor.

„Minim doi este o piesă care sper să trezească în voi pofta de distracție și setea de iubire. Vreau să dansați și să iubiți cu pasiune ascultând-o”, spune Alex Velea.

Clipul „Minim doi” se pregătește să ia cu asalt toate televiziunile muzicale, căci are o poveste simplă, dar în același timp cu lipici la români. Prin lentilele camerei lui Iulian Moga, „Minim doi” s-a văzut ca o zi toridă de vară, petrecută cu gașca de prieteni în fața blocului. Filmările s-au desfășurat în cartierul bucureștean Ferentari și au adunat în jurul lui Alex sute de fani. Printre ei, mulți copii care s-au luat la întrecere cu artistul în scheme de dans, pentru ca mai apoi să-i scandeze numele mai ceva ca pe al echipei de fotbal preferate.

Music Pass TIP: Fani Alex Velea, vi se pregătește ceva foarte, foarte, dar foarte SPECIAL, aici, pe MUSIC PASS. De asta au avut grijă Diana Ciobotea, fondatoarea blogului, și însuși Alex! Mai e puțin, rămâneți ÎN ZONĂ și nu veți regreta! 😉

Haideți și pe Facebook: http://www.facebook.com/MusicPass

Iar pe puștii de la filmări, pe amicii lui Alex, dar mai ales pe Alex și ale sale tatuaje/mișcări brand new, baby,  le puteți vedea aici:

Molipsește-te de efectul „Minim doi”, direct de la Craiova, într-o filmare realizată de MUSIC PASS la RMA 2012!

Reclame