LINKIN PARK – inceputuri

În urma cu doar o săptămână, mulți dintre noi (vreo 13.000) eram la primul concert LINKIN PARK în România. Pe 6 iunie 2012, începând cu ora 20:20 la Romexpo ni s-a împlinit un vis, pe care, eu cel puțin sper să-l retrăiesc curând. Voi?

LINKIN PARK concert in Romania

LINKIN PARK concert Romania

MUSIC PASS  a fost una dintre publicațiile acreditate la concertul LINKIN PARK în România si v-a prezentat o recenzie ca de la fan la fan, direct din primul rând (maxim 5 metri de scena), de la Golden Ring. Vezi poze, află detalii și retrăiește concertul aici:

EXCLUSIV! Reacții la cald, in urma concertului LINKIN PARK în România

Începuturile trupei LINKIN PARK

Așa cum v-am promis imediat după concert, articolele despre experiența LINKIN PARK în România nu se vor opri. Până una alta, m-am gândit că ar fi frumos să ne aducem aminte cum a început proiectul nostru de suflet. S-au scris zeci de mii de articole worldwide pe tema asta. Se vor mai scrie încă pe atâtea.

Eu aleg să-i las pe cei șase membrii ai trupei să povestească. Pentru gașca veche de fani, clipurile următoare vor stârni amintiri frumoase din copilărie/adolescență. Pentru noua generație de LP Soldiers, s-ar putea să descoperiți lucruri noi! 😉 Dacă le știai hai cu un comment sus în care să ne povestești acum câți ani le-ai văzut și cum te-au cucerit Linkin Park cu muzica lor! 😀 Eu ți-am povestit deja aici:

Ce înseamnă LINKIN PARK pentru mine?

După ce am văzut cum decurgeau repetițiile și cu ce probleme se confruntau cei șase băieți la începuturile trupei sub titulatura de Hybrid Theory, zic că ar fi genial să ne amintim de primul videoclip LINKIN PARK, la piesa „One Step Closer„. Vă invit să vedem cum s-a filmat clipul, dar și câteva declarații ca de început, pentru Nirve TV, de la Chester, Mike, Brad, Rob și Joe. Enjoy! 🙂

Surprizele nu se termină aici!

Pe pagina de Facebook a MUSIC PASS, vă așteaptă o galerie foto de la concertul LINKIN PARK, ce a avut loc în urmă cu o săptămână, pe 6 iunie, în București, la Romexpo. Mulțumiri organizatorilor de la Events, din nou!

Music Pass TIP: Imediat după concert, au apărut tot felul de discuții, cum că băieții nu ar fi revenit pe scenă pentru BIS/Encore. Ei bine, Chester, Mike, Joe, Brad, Rob și Phoenix au cântat piesele programate pentru BIS/Encore FĂRĂ a mai ieși de pe scenă. Unul dintre motive a fost probabil presiunea timpului, căci la o jumătate de oră după ce au părăsit scena, artiștii zburau deja pe deasupra Bucureștiului.

Un alt posibil motiv a fost publicul. Extrem de entuziaști și cu bateriile încărcate la maximum după cel puțin zece ani de așteptare, fanii LINKIN PARK nu au contenit în a cânta fiecare vers al fiecărei piese din concert. Ba mai mult, publicul nu a dat ocazia trupei de a ieși de pe scenă, căci la fiecare moment de liniște, mulțimea aclama din toți rărunchii: „LINKIN PARK! LINKIN PARK! LINKIN PARK!!!”

Cei de la Events au publicat o fotografie cu setlist-ul concertului din România, în care pot fi clar observate cântecele programate pentru BIS/Encore. Astfel, „Burn It Down”, „Numb, „In The End” și „Bleed It Out” au fost cântate de băieții de la LP, ca o continuare a show-ului. 😉

Setlistul concertului LINKIN PARK in Romania

Setlistul concertului LINKIN PARK in Romania

Reclame