Totul despre Romanian Music Awards 2012!

Patru zile! Doar atât a mai rămas până când cel mai important eveniment al industriei muzicale românești va avea loc, la Craiova, pe 8 iunie, în Piața Mihai Viteazul, începând cu ora 19:30.

Ediția din 2012 a Romanian Music Awards este un aniversară, căci se împlinesc 10 ani de când evenimentul a debutat. Pentru a marca așa cum se cuvine momentul, organizatorii (Music Channel și Radio 21) au pregătit o mulțime de surprize pentru cei peste 50.000 de spectatori așteptați la eveniment și pentru zecile de milioane de telespectatori, care vor lua parte la decernarea premiilor direct din fața televizioarelor.

Câștigătorii trofeelor RMA 2012 vor putea fi admirați și aplaudați de telespectatori din 17 țări. Dacă anul trecut show-ul a fost văzut în România, Republica Moldova, Ungaria, Bulgaria, Albania, Bosnia şi Hertegovina, Croaţia, Grecia, Republica Macedonia, Slovenia, Serbia, Muntenegru şi Turcia, anul acesta lista se măreşte cu Germania, Canada şi Statele Unite ale Americii. Totul datorită acordului cu rețeaua Balkanika TV.

Gazdele RMA 2012

Noaptea decernării premiilor industriei muzicale românești va fi deschisă cu tradiționala ceremonie a Covorului Roșu. Rând pe rând, cei mai cei artiști vor păși pe covor, întâmpinați de Ela Voineag și de Manuel Dinculescu. După ce cântăreții, managerii, PR-ii și alți membri ai staff-ului acestora își vor ocupa locurile în Gradena VIP, show-ul va începe. Cum altfel decât prezentat de gazdele RMA 2012: CRBL și soția sa, Elena.

CRBL si Elena la RMA 2011

CRBL si Elena la RMA 2011

Istoria (muzicală) se repetă!

Muzica produsă în România de după ’89 a cunoscut transformări progresive. De la stiluri muzicale, coregrafice, de hairstyling și make-up, la instrumente folosite în compunerea melodiilor și până la componența trupelor. Între 1995-2002 a început un trend al trupelor de fete ori de băieți, proiecte cum nu mai fuseseră până în acel moment în România. Animal X, Genius, Andre, N&D, 3 Sud Est, Blondy, Candy, Bliss, DEMMO, 4U, sunt doar câteva dintre numele la auzul cărora suntem invadați de amintiri, cei care eram copii sau adolescenți în acea perioadă.

Organizatorii s-au gândit că generațiile ’80- ’90 au dreptul de a retrăi sentimentele adolescenței și au pus la cale reunirea unor proiecte muzicale din acea perioadă. Propuneri probabil că au fost mai multe, însă artiștii care au acceptat deja să urce din nou pe scenă alături de vechii colegi de trupă suuuunt, ȚINEȚI-VĂ BINE!!! => 3 Sud Est, L.A. și N&D!

Mie îmi place ideea la nebunieeee, căci o să am ocazia de a retrăi momentele în care pasiunea pentru concerte, muzică și mai ales pentru atmosfera de backstage a luat ființă în sufletul meu! 😀

Nominalizări RMA 2012

„Răsfățații” ediției Romanian Music Awards 2012 sunt Andreea Bănică (5 nominalizări), INNA (4 nominalizări), Antonia și Deepside Deejays (fiecare cu câte 3 nominalizări). Primii artiști care vor cânta pe scena RMA 2012 vor fi Viorica și Ioniță din Clejani. Lor le vor urma: Narcotic Sound, Deepcentral, Smiley, Alex Velea și gașca HaHaHa, Guess Who, Grasu’ XXL și gașca Okapi Sound, Connect-R, Nick Kamarera și gașca Rappin’ On. Acestea sunt doar câteva dintre numele care vor arăta lumii întregi ce muzică faină are România! 😀

Votează-ți artiștii preferați pe http://rma.1music.ro/

Music Pass TIP: Am la activ 4 ani de RMA-uri. Din proprie experiență vă spun că va fi cea mai nebună noapte din an, în cel mai bun sens posibil, care va dura în jur de 7 ore. Așadar, prietenește vă sfătuiesc pe voi, cititoarele MUSIC PASS, să purtați încălțăminte comodă! E un MUST, pentru a putea rezista și pentru a vă bucura la maximum de maratonul muzical numit Romanian Music Awards. 🙂

Reclame